Költöztetés Budapest és környékén

Amennyiben költöztetés Budapest és vonzáskörzetében a megoldandó feladat, akkor a legjobb választás kizárólag a Pataki Trans lehet. Országhatáron belüli és európai költöztetésnél is számíthat ránk családi házak, lakások és cégek számára egyaránt. Vállalkozásunk első számú profilja ugyan a költöztetés, de foglalkozunk lomtalanítással, áruszállítással, bútorszállítással és fuvarozás is.

Járműveink megtervezésénél elsősorban a bútorszállítást tartottuk szem előtt, így a költöztetéshez elengedhetetlenül fontos hozzávaló eszközzel rendelkeznek. Cégünk minden szolgáltatását a megbízhatóság, a rugalmasság, a pontosság és a ránk bízott tárgyak védelme vezérli, melyet igyekszünk megfizethető árszabással biztosítani jelenlegi megrendelőink és jövőbeli ügyfeleink részére.

Értékeit minden esetben biztonságban tudhatja, mivel bármi történjék is a budapesti költöztetés során, a Generali Providencia biztosítóval kötött szerződésünk kapcsán, önt biztosan nem fogja kár érni. Nem titkolt elsődleges célunk, hogy olyan költöztetési szolgáltatóvá váljunk, akikre bármikor számíthat!

Költöztetés Budapest környékén szakszerűen

Miért válasszon minket?

A Pataki Trans költöztető kisvállalkozás több mint 13 év tapasztalattal a háta mögött, vállal magas színvonalú költöztetést, csomagolási és tárolási szolgáltatásokat. Mindezt magánszemélyeknek és vállalkozásoknak is elvégezzük, beleértve a nemzetközi költözést. A sok munkával eltöltött év alatt nagy gyakorlatot szereztünk bútorszállítás, fuvarozás, lomtalanítás és költöztetés területen, melyet igyekszünk minden nap tovább kamatoztatni. Szerénytelenség nélkül állíthatjuk, hogy kicsiny országunk egyik legmegbízhatóbb költöztető vállalkozása vagyunk, melyet ügyfeleink visszajelzései, teljes mértékben bizonyítanak. Tapasztalt csapatunk igyekszik megóvni mindenkit a költözés stresszétől azáltal, hogy egy hatékony és személyre szabott költöztetési tervet készít és hajt végre, amely minden részletre kiterjed. Akár egy jól megtermett zongora, vagy egy értékes antik tárgy szállítását is ránk bízhatja. Amennyiben az Ön számára értékes tárgyról van szó, akkor nekünk is rendkívül fontos.

A legkeresettebb költöztető cég vagyunk Budapesten

A költöztetés Budapest városában nem egyszerű, így a megfelelő költöztető cég megtalálása sem könnyű feladat. De mint az egyik legnépszerűbb költöztető cég Budapesten, minket bármikor hívhat fuvarozási, költöztetési, butorszállítási, vagy lomtalanítási igényével.

Függetlenül attól, hogy mikor szeretne költözni, mi mindig állunk rendelkezésére. Megpróbálunk a tökéletességre törekedni és mindent megteszünk azért, hogy ön maximálisan elégedett legyen minden elvégzett szolgáltatásunkkal és jó hírünket vihesse barátainak, ismerőseinek, vagy rokonainak.

Bármilyen tárgyat elszállítunk, bárhonnan és bárhova, kiemelkedően rugalmasan kezeljük az ügyfeleink igényeit, eltekintve attól, hogy néhány dobozt, esetleg egy darab háztartási gépet vagy egy egész ház bútorait, berendezéseit kell fuvarozni.

Munkatársaink a költöztető szakma legjobbjai

  • Egy teljes körű szolgáltatást nyújtó költöztető cég vagyunk, amely az ügyfelek igényeihez igazodik.
  • Mi vagyunk, akik életképes lehetőségeket, szakértői tanácsokat és állásfoglalásokat nyújtanak a költöztetés minden aspektusára.
  • Nem számlázunk ki felesleges, vagy meg sem történt szolgáltatásokat, így nálunk nincsenek rejtett költségek!
  • Elkötelezettek vagyunk abban, hogy minden ügyfelünk számára a legmagasabb szintű szolgáltatást biztosítsuk munkatársainkkal, legyen szó költöztetés, bútorszállítás, lomtalanítás vagy akár fuvarozás szolgáltatásról.
  • Büszkeséggel tölt el bennünket, hogy költöztető vállalkozásunk a kezdetektől fogva családi tulajdonban lévő és üzemeltetett cég.

Költöztetés szakszerűen és olcsón

Az ígéretünk, melyet igyekszünk be is tartani

Érdekeltek vagyunk abban, hogy ma önnek végezzünk szolgáltatásokat és ezáltal élethosszig tartó kapcsolatokat építsünk fel. Továbbá reménykedjünk abban, hogy ajánlja majd szolgáltatásainkat barátainak, rokonainak és ismerőseinek. E célból elkötelezettségünk, hogy a legmagasabb színvonalon végezzük a ránk bízott feladatot, a legtisztább, a legbiztonságosabb és a leginkább szervezett környezetben.

Mi törődünk ügyfeleinkkel és alkalmazottainkkal. Csak a maximálisan elégedett ügyfelekkel leszünk elégedettek.

Szolgáltatásaink Budapesten

Költöztetés árak az egész országban

Az alábbi linkek használatával megtekintheti árainkat és akár azonnali árajánlatot is kérhet. Kérjük figyelmesen töltse ki a költöztetési árajánlat kérő űrlapot, mivel áraink az ország különböző területein változhatnak.

Továbbá kérjük vegye figyelembe, hogy amennyiben az ingatlanja megközelítéséhez behajtási- és parkolási engedélyre van szükség, az minden esetben a megrendelőt terheli!

Továbbá kérjük vegye figyelembe, hogy amennyiben az ingatlanja megközelítéséhez behajtási- és parkolási engedélyre van szükség, az minden esetben a megrendelőt terheli!

Gyakran ismételt kérdések a költöztetésben

MELYIK A LEGALKALMASABB IDŐPONT A KÖLTÖZTETÉSRE?
Nálunk bármilyen időpont alkalmas a költöztetésre Budapesten. Mindig készen állunk teljesíteni az ön kéréseit. Tapasztalataink alapján a legkedveltebb időszak a költözésre a tavasz vége és a nyár. A legtöbb ember a kedvező időjárási viszonyok miatt nyáron választja a költöztetést. Ezért fontolja meg a csúcsidőn kívüli költözést, vagy ha mégis nyáron szükséges költöznie, akkor próbálja jó előre lefoglalni az időpontot.

HÉTVÉGÉN IS VÁLLALNAK KÖLTÖZTETÉST ?
Amennyiben van szabad kapacitásunk, abban az estben hétvégén és ünnepnapokon is vállalunk költöztetést, fuvarozást, lomtalanítást. Kivételt képez ez alól a December 24-26 közötti időszak.

MENNYI IDEIG TART A KÖLTÖZÉS?
Ez nagyon sok tényezőn múlik, mint például, hogy mekkora az otthona, milyen az időjárás, a szállítani kívánt tárgyak mérete, a szükséges fel és lepakolási időtől és a távolságtól a régi és az új otthona között.

MEGVALÓSÍTHATÓ A KÖLTÖZTETÉS ROSSZ IDŐ ESETÉN IS?
Profi csapatunk akármilyen időjárási körülményre fel van készülve, így legyen szó esőről vagy hóról mi megoldjuk a költöztetést. Ilyen körülmények esetén sem keletkezik kár tárgyaiban, hiszen felszerelkezve jövünk, így biztonságban tudhatja bútorait.

EGY DARAB BÚTOR SZÁLLÍTÁSÁT IS VÁLLALJÁK?
Természetesen van tehertaxi szolgáltatásunk és nem mondunk nemet a kis tételű költöztetésre, fuvarozásra sem.

HOGYAN TUDOK MEGSZABADULNI A FELESLEGES DOLGAIMTÓL?

Kapcsolatban állunk több alapítvánnyal, ahol fel lehet ajánlani az önnek felesleges tárgyakat, eszközöket. Továbbá vállalunk lomtalanítás szolgáltatást is, amennyiben már használhatatlan, felajánlásra alkalmatlan tárgyakról beszélünk.

VÁLLALJÁK A BÚTOROK SZÉT-, ÉS ÖSSZESZERELÉSÉT A KÖLTÖZTETÉS ALATT?
Minden költöztető gépkocsink fel van szerelve az ehez szükséges szerszámokkal, tehát semmilyen problémát nem jelent a bútorszerelés számunkra.

A GYÁRILAG LAPRA SZERELT BÚTOROKAT SZÉT KELL SZERELNI?
Nem szükséges szétszerelni, amennyiben a mérete nem okoz problémát (például 5-6 ajtós szekrény). Sokkal egyszerűbb a bútorokat egyben mozgatni, mint a lapokat, amelyek elcsúszhatnak, zsanérok és fogantyúk állnak ki belőlük.

TUDOK A KÖLTÖZTETŐ AUTÓBAN UTAZNI?
A költöztető cégek felelősségi okokból nem szállíthatnak embereket a költöztető autó hátuljában. Amennyiben az utasfülkében van hely, abban az esetben megoldható.

KÉRJEK MEG EGY BARÁTOT, HOGY SEGÍTSEN A KÖLTÖZTETÉSBEN?
Cégünknél a költöztetés egészét mi végezzük el, hiszen költöztetőink profin képzett és felszerelt szakemberek, akik értenek a nehéz tárgyak cipeléséhez és a költöztető gépkocsi felpakolásához. A munka nem hivatásos költöztetőkkel megnehezíti a dolgunkat és lelassítja a munka menetét.

VANNAK TÁRGYAK AMIKET NEM TUDNAK SZÁLLÍTANI?
Vállalkozásunk ugyanúgy mint a többi engedéllyel rendelkező költöztetéssel foglalkozó cég nem szállít veszélyes vagy gyúlékony tárgyakat, mint például propán tartály, lőfegyver, rendkívül értékes festmény. Ezek a tárgyak a furgonban hő hatására felrobbanhatnak vagy meggyulladhatnak. Ezek mellett nem szállítunk pénzt és állatot.

ZONGORA ÉS PÁNCÉLSZEKRÉNY SZÁLLÍTÁSÁVAL FOGLALKOZNAK?
Igen, a nehéz és nagy terjedelmű tárgyak, mint a zongora és a páncélszekrény szállításával is foglalkozunk. Van néhány kollégánk akik kifejezetten az ilyen különlegesen nagy és nehéz tárgyak szállításával foglalkoznak, így maximálisan biztonságban tudhatja féltett tárgyait.

BIZTOSÍTANAK TÁROLÁSI LEHETŐSÉGET A BÚTOROK SZÁMÁRA?
Igen! Mind a kiindulási, mind a rendeltetési helyen. Kedvezményes raktározási árakat kínálunk a szállítandó tárgyakra.

MI TÖRTÉNIK HA BALESET KÖVETKEZIK BE AZ ÚTON KÖLTÖZTETÉS KÖZBEN?
Noha a költöztetés során bekövetkező autóbalesetek nagyon ritkák, a baleset miatt elveszített időért Önnek nem számolunk fel díjat. Ellenőrizzük, hogy bármely szállított tárgy megsérült e. Ha mégis bármi megsérülne, akkor cseréljük vagy visszaállítjuk eredeti állapotukba. Amennyiben ez nem lehetséges a biztosításunk fedezi a károkat.
Balesetek történnek, de továbbra is minden tőlünk telhetőt megteszünk annak érdekében, hogy elkerüljük az ilyen eseteket.

KÖLTÖZTETÉS ALATT JELEN KELL LENNEM?
Amennyiben előre pontosan egyeztettünk az elszállítandó holmikról, továbbá pontosan megadta, hogy az új otthonában mely bútort hova kell rakni és felcímkézte a dobozokat, abban az esetben nem szükséges jelen lenni a költöztetés folyamán.

A WEBOLDALON SZEREPLŐ ÁRAK A VALÓSÁGNAK MEGFELELNEK?
Az oldalunkon feltüntetett árak teljes egészében a valóságot tükrözik. Egyébként kérésre, mindenkinek személyre szabott árat adunk és azon garantáltan nem változtatunk semmilyen esetben sem.

A SZOLGÁLTATÁSAIK ÁRAI TARTALMAZZÁK AZ ÁFA-T?
Alanyi adómentes számlát adunk. A feltüntetett árakat semmilyen plusz költésg nem terheli.

Csomagolás a költöztetés során

MI TÖRTÉNIK HA NEM SIKERÜL BECSOMAGOLNOM A DOLGAIMAT A KÖLTÖZTETÉSIG?
Abban az esetben ha úgy látja, hogy nem fog végezni a becsomagolással a költöztetés napjáig, akkor a legfontosabb, hogy szóljon nekünk olyan hamar, amilyen hamar csak lehetséges. Munkatársaink ezután pedig önnel megbeszélik, hogy becsomagolják e ők maguk, vagy eltoljuk a költöztetés napját, amennyiben ez önnek is megfelel.

VÁLLALNAK KÖLTÖZTETÉST TELJES CSOMAGOLÁSI SZOLGÁLTATÁSSAL IS?
Természetesen vállalunk. Ez gyakori kérés, főleg külföldi költöztetés alkalmával. Tapasztalt költöztető munkatársainknak alapfeladat a csomagolás.

MILYEN TANÁCSOT ADNA A CSOMAGOLÁS TEKINTETÉBEN?

  • A biztosítási szabályoknak megfelelően a költöztető társaságok nem szállítanak gyúlékony anyagokat.
  • A kerti szerszámokat, a fűnyírót meg kell tisztítani a berakodás előtt.
  • Szerelje le a berendezést és szerelvényeket, amelyeket magával kíván venni.
  • A mosógépet, a mosogatógépet és a tűzhelyet a költözés előtti napon kösse le a vízvezetékről, illetve a gázvezetékről. A mosógép dobjait konzolokkal rögzítse a lehetséges sérülések elkerülése érdekében. A hűtőszekrényeket és fagyasztókat mosószerrel kell lemosni és alaposan kiszárítani. Ha a fenti elemek bármelyikét nem tisztítják meg és alaposan nem szárítják ki, az esetleges hosszú távú tárolás során penészesedés alakul ki. Mielőtt a hűtőszekrényt az új otthonában a költöztetés után ismét üzembe helyezné, legalább 8 órán át ne kapcsolja be, mivel ellenkező esetben akár meg is hibásodhat.

HOGYAN BIZTOSÍTJÁK A BÚTORAIM BIZTONSÁGÁT?
Különleges nyúlékony csomagolóanyag segítségével biztosítjuk bútorai biztonságát. Ez egy nehéz, tiszta műanyag, ami védelmet nyújt bútorainak a költöztetés során, így biztos lehet benne, hogy semmi nem fog megsérülni.

költöztetés Budapestlomtalanítás Budapest és környékén