Költöztetés Göd és körzetében

Ha költöztetés Göd és környékén az Ön igénye, akkor a legjobb választás a Pataki Trans. Országon belüli és nemzetközi költöztetésnél is számíthat ránk lakások, házak és üzletek számára egyaránt.

Cégünk fő profilja a költöztetés, áruszállítás, lomtalanítás, bútorszállítás, fuvarozás, iroda költöztetés és a hozzá szorosan kapcsolódó szolgáltatások. Járműveink kifejezetten bútorszállításra lettek tervezve, illetve a költöztetéshez nélkülözhetetlen összes eszközzel rendelkeznek. Társaságunk szolgáltatását a megbízhatóság, pontosság, rugalmasság és a ránk bízott értékek megóvása vezérli, melyet középkategóriás árszabással biztosítunk megrendelőink és leendő ügyfeleink részére. Lakások, családi házak, üzletek, irodák teljes körű költöztetése.

Bútorok és a lakás berendezéseinek, csomagoknak szakszerű szállítása; körültekintő, gondos, sérülésmentes költöztetés, értékeit a Generali Providencia biztosítónál biztosítottuk. Célunk, hogy olyan költöztetési szolgáltatóvá váljunk, akikre bármikor számíthat !

Költöztetés Göd városában olcsón

Miért válasszon minket?

A Pataki Trans költöztető kisvállalkozás több mint 13 év tapasztalattal a háta mögött, vállal magas színvonalú költöztetést, csomagolási és tárolási szolgáltatásokat. Mindezt magánszemélyeknek és vállalkozásoknak is elvégezzük, beleértve a nemzetközi költözést. A sok munkával eltöltött év alatt nagy gyakorlatot szereztünk bútorszállítás, fuvarozás, lomtalanítás és költöztetés területen, melyet igyekszünk minden nap tovább kamatoztatni. Szerénytelenség nélkül állíthatjuk, hogy kicsiny országunk egyik legmegbízhatóbb költöztető vállalkozása vagyunk, melyet ügyfeleink visszajelzései, teljes mértékben bizonyítanak. Tapasztalt csapatunk igyekszik megóvni mindenkit a költözés stresszétől azáltal, hogy egy hatékony és személyre szabott költöztetési tervet készít és hajt végre, amely minden részletre kiterjed. Akár egy jól megtermett zongora, vagy egy értékes antik tárgy szállítását is ránk bízhatja. Amennyiben az Ön számára értékes tárgyról van szó, akkor nekünk is rendkívül fontos.

Munkatársaink a költöztető szakma legjobbjai

  • Mi egy teljeskörű szolgáltatást nyújtó költöztető cég vagyunk, amely teljes mértékben az ügyfelek igényeihez igazodik.
  • Mi vagyunk, akik elérhető lehetőségeket, szakértői tanácsokat és állásfoglalásokat nyújtanak a költöztetés minden aspektusára.
  • Nem számlázunk ki felesleges és el sem végzett munkákat, így nálunk nincsenek rejtett költségek!
  • Elkötelezettek vagyunk abban, hogy minden ügyfelünk számára a legmagasabb szintű szolgáltatást biztosítsuk munkatársainkkal, legyen szó költöztetés, bútorszállítás, lomtalanítás vagy akár fuvarozás szolgáltatásról.
  • Büszkeséggel tölt el minket, hogy költöztető vállalkozásunk már a kezdetektől fogva családi tulajdonban lévő és üzemeltetett cég.

Költöztetés szakszerűen Göd városában és környékén.

Az ígéretünk, melyet mindewn esetben be is tartunk

Abban vagyunk érdekeltek, hogy ma önnek végezzünk szolgáltatásokat és ezáltal élethosszig tartó kapcsolatokat építsünk fel. Ezentúl abban reménykedjünk, hogy ajánlja majd szolgáltatásainkat barátainak, rokonainak és ismerőseinek. E célból elkötelezettségünk, hogy a legmagasabb színvonalon végezzük a ránk bízott feladatot, a legtisztább, a legbiztonságosabb és a leginkább szervezett környezetben.

Mi törődünk ügyfeleinkkel és alkalmazottainkkal. Csak a maximálisan elégedett ügyfelekkel leszünk elégedettek.

A legkeresettebb költöztető cég vagyunk Gödön

A megfelelő költöztető cég megtalálása nem a legkönnyebb feladat. Egy elfoglalt költöztető cég nem tud mindig akkor rendelekzésre állni, amikor igazán szükség van rájuk. De mint a legnépszerűbb költöztető cég Gödön, minket a nap bármely szakában hívhat költöztetési, fuvarozási, lomtalanítási igényével, melyre mindig készen állunk. Teljesen függetlenül attól, hogy ma vagy holnap, esetleg éjjel vagy nappal költözne, mi mindig állunk rendelkezésére. A tökéletességre törekszünk és mindent megteszünk azért, hogy ön maximálisan elégedett legyen minden szolgáltatásunkkal és hírünket vihesse barátainak, rokonainak, ismerőseinek.

Bármi elszállítunk, bárhonnan és bárhova, rendkívűl rugalmasan kezeljük az ügyfelek igényeit, eltekintve attól, hogy néhány dobozt, esetleg egy darab háztartási gépet vagy egy egész ház bútorait, berendezéseit kell fuvarozni.

Szolgáltatásaink

Költöztetés árak Göd

Az alábbi linkek használatával megtekintheti árainkat és akár azonnali árajánlatot is kérhet. Kérjük figyelmesen töltse ki a költöztetési árajánlat kérő űrlapot, mivel áraink az ország különböző területein változhatnak.

Továbbá kérjük vegye figyelembe, hogy amennyiben az ingatlanja megközelítéséhez behajtási- és parkolási engedélyre van szükség, az minden esetben a megrendelőt terheli!

Gyakran ismételt kérdések a költöztetéssel kapcsolatban

MELYIK A LEGALKALMASABB IDŐPONT A KÖLTÖZTETÉSRE?
Nálunk bármilyen időpont alkalmas a költöztetésre. Mindig készen állunk teljesíteni az ön kéréseit. Tapasztalataink alapján a legkedveltebb időszak a költözésre a tavasz vége és a nyár. A legtöbb ember a kedvező időjárási viszonyok miatt nyáron választja a költöztetést. Ezért fontolja meg a csúcsidőn kívüli költözést, vagy ha mégis nyáron szükséges költöznie, akkor próbálja jó előre lefoglalni az időpontot.

HÉTVÉGÉN IS VÁLLALNAK KÖLTÖZTETÉST ?
Amennyiben van szabad kapacitásunk, abban az estben hétvégén és ünnepnapokon is vállalunk költöztetést, fuvarozást, lomtalanítást. Kivételt képez ez alól a December 24-26 közötti időszak.

MENNYI IDEIG TART A KÖLTÖZÉS?
Ez nagyon sok tényezőn múlik, mint például, hogy mekkora az otthona, milyen az időjárás, a szállítani kívánt tárgyak mérete, a szükséges fel és lepakolási időtől és a távolságtól a régi és az új otthona között.

MEGVALÓSÍTHATÓ A KÖLTÖZTETÉS ROSSZ IDŐ ESETÉN IS?
Profi csapatunk akármilyen időjárási körülményre fel van készülve, így legyen szó esőről vagy hóról mi megoldjuk a költöztetést. Ilyen körülmények esetén sem keletkezik kár tárgyaiban, hiszen felszerelkezve jövünk, így biztonságban tudhatja bútorait.

EGY DARAB BÚTORT IS FUVAROZNAK, SZÁLLÍTANAK?
Természetesen van tehertaxi szolgáltatásunk és nem mondunk nemet a kis tételű költöztetésre, fuvarozásra sem.

HOGYAN TUDOK MEGSZABADULNI A FELESLEGES DOLGAIMTÓL?
Kapcsolatban állunk több alapítvánnyal, ahol fel lehet ajánlani az önnek felesleges tárgyakat, eszközöket. Továbbá vállalunk lomtalanítás szolgáltatást is, amennyiben már használhatatlan, felajánlásra alkalmatlan tárgyakról beszélünk.

VÁLLALJÁK A BÚTOROK SZÉT-, ÉS ÖSSZESZERELÉSÉT A KÖLTÖZTETÉS ALATT?
Minden költöztető gépkocsink fel van szerelve az ehez szükséges szerszámokkal, tehát semmilyen problémát nem jelent a bútorszerelés számunkra.

A GYÁRILAG LAPRA SZERELT BÚTOROKAT SZÉT KELL SZERELNI?
Nem szükséges szétszerelni, amennyiben a mérete nem okoz problémát (például 5-6 ajtós szekrény). Sokkal egyszerűbb a bútorokat egyben mozgatni, mint a lapokat, amelyek elcsúszhatnak, zsanérok és fogantyúk állnak ki belőlük.

TUDOK A KÖLTÖZTETŐ AUTÓBAN UTAZNI?
A költöztető cégek felelősségi okokból nem szállíthatnak embereket a költöztető autó hátuljában.

KÉRJEK MEG EGY BARÁTOT, HOGY SEGÍTSEN A KÖLTÖZTETÉSBEN?
Cégünknél a költöztetés egészét mi végezzük el, hiszen költöztetőink profin képzett és felszerelt szakemberek, akik értenek a nehéz tárgyak cipeléséhez és a költöztető gépkocsi felpakolásához. A munka nem hivatásos költöztetőkkel megnehezíti a dolgunkat és lelassítja a munka menetét.

VANNAK TÁRGYAK AMIKET NEM TUDNAK SZÁLLÍTANI?
Vállalkozásunk ugyanúgy mint a többi engedéllyel rendelkező költöztetéssel foglalkozó cég nem szállít veszélyes vagy gyúlékony tárgyakat, mint például propán tartály, lőfegyver, rendkívül értékes festmény. Ezek a tárgyak a furgonban hő hatására felrobbanhatnak vagy meggyulladhatnak. Ezek mellett nem szállítunk pénzt és állatot.

ZONGORA ÉS PÁNCÉLSZEKRÉNY SZÁLLÍTÁSÁVAL FOGLALKOZNAK?
Igen, a nehéz és nagy terjedelmű tárgyak, mint a zongora és a páncélszekrény szállításával is foglalkozunk. Van néhány kollégánk akik kifejezetten az ilyen különlegesen nagy és nehéz tárgyak szállításával foglalkoznak, így maximálisan biztonságban tudhatja féltett tárgyait.

BIZTOSÍTANAK TÁROLÁSI LEHETŐSÉGET A BÚTOROK SZÁMÁRA?
Igen! Mind a kiindulási, mind a rendeltetési helyen. Kedvezményes raktározási árakat kínálunk a szállítandó tárgyakra.

MI TÖRTÉNIK HA BALESET KÖVETKEZIK BE AZ ÚTON KÖLTÖZTETÉS KÖZBEN?
Noha a költöztetés során bekövetkező autóbalesetek nagyon ritkák, a baleset miatt elveszített időért Önnek nem számolunk fel díjat. Ellenőrizzük, hogy bármely szállított tárgy megsérült e. Ha mégis bármi megsérülne, akkor cseréljük vagy visszaállítjuk eredeti állapotukba. Amennyiben ez nem lehetséges a biztosításunk fedezi a károkat.
Balesetek történnek, de továbbra is minden tőlünk telhetőt megteszünk annak érdekében, hogy elkerüljük az ilyen eseteket.

KÖLTÖZTETÉS ALATT JELEN KELL LENNEM?
Amennyiben előre pontosan egyeztettünk az elszállítandó holmikról, továbbá pontosan megadta, hogy az új otthonában mely bútort hova kell rakni és felcímkézte a dobozokat, abban az esetben nem szükséges jelen lenni a költöztetés folyamán.

A WEBOLDALON SZEREPLŐ ÁRAK A VALÓSÁGNAK MEGFELELNEK?
Az oldalunkon feltüntetett árak teljes egészében a valóságot tükrözik. Egyébként kérésre, mindenkinek személyre szabott árat adunk és azon garantáltan nem változtatunk semmilyen esetben sem.

A SZOLGÁLTATÁSAIK ÁRAI TARTALMAZZÁK AZ ÁFA-T?
Alanyi adómentes számlát adunk. A feltüntetett árakat semmilyen plusz költésg nem terheli.

Csomagolás a költöztetés során

MI TÖRTÉNIK HA NEM SIKERÜL BECSOMAGOLNOM A DOLGAIMAT A KÖLTÖZTETÉSIG?
Abban az esetben ha úgy látja, hogy nem fog végezni a becsomagolással a költöztetés napjáig, akkor a legfontosabb, hogy szóljon nekünk olyan hamar, amilyen hamar csak lehetséges. Munkatársaink ezután pedig önnel megbeszélik, hogy becsomagolják e ők maguk, vagy eltoljuk a költöztetés napját, amennyiben ez önnek is megfelel.

VÁLLALNAK KÖLTÖZTETÉST TELJES CSOMAGOLÁSI SZOLGÁLTATÁSSAL IS?
Természetesen vállalunk. Ez gyakori kérés, főleg külföldi költöztetés alkalmával. Tapasztalt költöztető munkatársainknak alapfeladat a csomagolás.

MILYEN TANÁCSOT ADNA A CSOMAGOLÁS TEKINTETÉBEN?

  • A biztosítási szabályoknak megfelelően a költöztető társaságok nem szállítanak gyúlékony anyagokat.
  • A kerti szerszámokat, a fűnyírót meg kell tisztítani a berakodás előtt.
  • Szerelje le a berendezést és szerelvényeket, amelyeket magával kíván venni.
  • A mosógépet, a mosogatógépet és a tűzhelyet a költözés előtti napon kösse le a vízvezetékről, illetve a gázvezetékről. A mosógép dobjait konzolokkal rögzítse a lehetséges sérülések elkerülése érdekében. A hűtőszekrényeket és fagyasztókat mosószerrel kell lemosni és alaposan kiszárítani. Ha a fenti elemek bármelyikét nem tisztítják meg és alaposan nem szárítják ki, az esetleges hosszú távú tárolás során penészesedés alakul ki. Mielőtt a hűtőszekrényt az új otthonában a költöztetés után ismét üzembe helyezné, legalább 8 órán át ne kapcsolja be, mivel ellenkező esetben akár meg is hibásodhat.

HOGYAN BIZTOSÍTJÁK A BÚTORAIM BIZTONSÁGÁT?
Különleges nyúlékony csomagolóanyag segítségével biztosítjuk bútorai biztonságát. Ez egy nehéz, tiszta műanyag, ami védelmet nyújt bútorainak a költöztetés során, így biztos lehet benne, hogy semmi nem fog megsérülni.

költöztetés Budapestköltöztetés Dunakeszifuvarozás Dunakeszi