lomtalanítás Budakalász

Lomtalanítás Budakalász és környékén !


+36 70 621 5415 - patakitranskoltoztetes@gmail.com

LOMTALANÍTÁS BUDAKALÁSZ

Minden családban megesik, hogy lomokat őrizget ahelyett, hogy megszabadulna ezektől a helyfoglaló, haszontalan holmiktól. Cégünk egyik fő profilja a lomtalanítás Budakalász és környékén, így vegye igénybe szolgáltatásunkat, és mi ezeket a nem használt lomokat, igen kedvező köbméter áron elszállítjuk. Csak rá kell mutatnia a már nem használt lomokra és kollegáink megszabadítják Önt a felesleges tárgyaktól!

Teljeskörű lomtalanítás szolgáltatást nyújtunk. Nem csak elszállítjuk a nem használt tárgyakat, elektronikai eszközöket és egyéb lomokat a hulladéklerakóba, hanem ki is takarítjuk a lomtalanított helységet.

Válasszon minket, mivel:
 • kedvezőbb az ár, mint ha konténert rendelne
 • mi végezzük az egész rakodást
 • tisztaságot hagyunk magunk után


 • Társaságunk szolgáltatását a megbízhatóság, pontosság, rugalmasság és a ránk bízott értékek megóvása vezérli, melyet középkategóriás árszabással biztosítunk megrendelőink és leendő ügyfeleink részére.


  Rólunk írták
  lomtalanítás
  fuvarozás, lomtalanítás
  MIÉRT MINKET VÁLASSZON ?
  A Pataki Trans lomtalanító cég több mint 12 év tapasztalattal vállal magas színvonalú lomtalanítást, költöztetést, csomagolási és tárolási szolgáltatásokat magánszemélyeknek és vállalkozásoknak. Ez idő alatt nagy gyakorlatot szereztünk, melyet igyekszünk minden munkánk alkalmával tovább kamatoztatni. Szerénytelenség nélkül mondhatjuk, hogy országunk egyik legmegbízhatóbb lomtalanítással foglalkozó cége vagyunk, melyet ügyfeleink visszajelzései is bizonyítanak. Nagyon tapasztalt csapatunk megóvja önt a stressztől a lomtalanítás alkalmával.

  Munkatársaink a vállalkozás egyik legjobbjai !
  - Egy teljes körű szolgáltatást nyújtó cég vagyunk, amely az ügyfelek igényeihez igazodik.
  - Mi vagyunk, akik szakértői tanácsokat, életképes lehetőségeket és állásfoglalásokat nyújtanak a költöztetés minden aspektusára.
  - Nem számlázunk ki meg sem történt vagy felesleges szolgáltatásokat, nálunk nincsenek rejtett költségek !
  - Elkötelezettek vagyunk azért, hogy ügyfeleink számára a legmagasabb szintű szolgáltatást biztosítsuk csapatunkkal, legyen szó lomtalanítás, költöztetés, bútorszállítás vagy akár fuvarozás szolgáltatásról.
  - Büszkeséggel tölt el, hogy költöztető vállakozásunk családi tulajdonban lévő és üzemeltetett cég.

  Az ígéretünk (melyet be is tartunk):
  Érdekeltek vagyunk abban, hogy ma önnel üzleteljünk és élethosszig tartó kapcsolatokat építsünk fel. Továbbá reménykedjünk abban, hogy ajánlja majd szolgáltatásainkat rokonainak, barátainak, ismerőseinek. E célból elkötelezettségünk az, hogy a legmagasabb szintű professzionális szolgáltatást kínáljuk, a legtisztább, legbiztonságosabb és leginkább szervezett környezettel.
  Mi törődünk vevőinkkel és alkalmazottainkkal. Csak a maximálisan elégedett ügyfelekkel leszünk elégedettek.  SZOLGÁLTATÁSOK


  rakodás

  Költöztetés

  Lakások és családi házak teljes körű költöztetése az ország és európa bármely pontján. Kérésre személyre szabott árajánlatot adunk, amely tartalmazza km díjjal együtt a teljes költséget. Bútorok és a lakás berendezéseinek szakszerű szállítása, igény szerint csomagolással és bútorszereléssel állunk az Önök rendelkezésére.
  lomtalanítás

  Áruszállítás

  Raklapos és darabos áruszállítás, bútorszállítás és építőanyag áruházakból házhozszállítását vállaljuk! Megrendelőinknek személyre szabott árajánlatot adunk! Egyedi igényekkel is állunk rendelkezésükre, megbízható és szakértő csapatunkkal. Az árajánlat kérés ingyenes, kérjük tegyen egy próbát, nem bánja meg !
  lomtalanító cég Budakalász és környékén

  Lomtalanítás

  Vállaljuk ingatlanok lomtalanítását és hagyaték felszámolását az ország egész területén. Hulladék elszállításra kizárólag hivatalos szemétlerakó helyet használunk, mellyel szerződést kötöttünk, így kedvezményes, viszonylag olcsó áron tudjuk a lomtalanítást végezni.


  ÁRAINK

  A feltüntetett lomtalanítás árak Budakalász és környékén érvényesek.  Minden árajánlat elött a munkát ingyenesen felmérjük. Így nekünk sem kell árat módosítani útólag és ön is pontosan kalkulálhat az ár tekintetében.

  1 köbméter lomot 9.000 Ft áron szállítunk el, mely költség tartalmazza az autó-, a munka- és a szemét lerakó díját. Ehez egy egyszeri kiállási díj jön hozzá, mely Pest megyében 10.000.Ft, Budapesten 5.000.Ft. Ezen felül semmilyen egyéb extra költség nincs. Amennyiben kevés az elszállítandó lom, 5 köbméter lomtalanítás ára minden esetben fizetendő, mely 45.000 Ft.

  Árajánlat kérése


  GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK
  Melyik a legalkalmasabb időpont a lomtalanításra ?
  Nálunk bármilyen időpont alkalmas a lomtalanítás elvégzésére. Mindig készen állunk teljesíteni az ön kéréseit.
  Tapasztalataink alapján a legkedveltebb időszak a tavasztól őszig terjedő időszak. A legtöbb ember a kedvező időjárási viszonyok miatt nyáron választja a lomtalanítást.

  Hétvégén is vállalnak lomtalanítást ?
  Amennyiben van szabad kapacitásunk, abban az estben hétvégén és ünnepnapokon is vállalunk lomtalanítást. Kivételt képez ez alól a December 24-26 közötti időszak.

  Mennyi ideig tart a lomtalanítás ?
  Ez nagyon sok tényezőn múlik, mint például, a lomok, tárgyak terjedelmétől és méretétől, a szükséges fel és lepakolási időtől és a távolságtól.

  Megvalósítható a lomtalanítás rossz idő esetén ?
  Profi csapatunk akármilyen időjárási körülményre fel van készülve, így legyen szó esőről vagy hóról mi megoldjuk a lomtalanítást.

  Kevés lomot is elszállítanak ?
  Természetesen, viszont ebben az esetben is 5 köbméternyi lomtalanítás fizetendő.

  Vannak lomok, amit nem tudnak elszállítani ?
  Igen. Veszélyes hulladékot nem szállítunk és sittet is csak 30kg-os zsákokban.

  A weboldalon szereplő árak a valóságnak megfelelnek ?
  Az oldalunkon feltüntetett árak teljes egészében a valóságot tükrözik. Egyébként kérésre, mindenkinek személyre szabott árat adunk és azon garantáltan nem változtatunk semmilyen esetben sem.

  A szolgáltatásaik árai tartalmazzák az ÁFA-t ?
  Alanyi adómentes számlát adunk. A feltüntetett árakat semmilyen plusz költésg nem terheli.


  Kapcsolat

  Pataki Trans
  Cím: 2096 Budakalász, Határ u. 10.
  Pataki Barnabás: +36 70 621 5415
  E-mail: patakitranskoltoztetes@gmail.com
  lomtalanító cég költöztetés