lakáskiűrítés Budapestön
Lomtalanítás Budapest és környékén ?
70-621-5415 / patakitranskoltoztetes@gmail.com


RÓLUNK

Egy évtizedes tapasztalattal a hátunk mögött, gyors határidővel vállaljuk családi házak, lakások, irodák lomtalanítását Budapest és környékén. Továbbá elszállítjuk felgyűlemlett sitt, kerti hulladék, törmelék és bármilyen feleslegessé vált tárgyát. Egyetlen dolga, hogy ajánlatot kér tőlünk és végignézi, hogy gyorsan és pontosan elvégezzük a kitűzött feladatot. Mindemellett tudjuk, hogy elsősorban az árak a legfontosabbak az emberek többségénél, így igyekszünk viszonylag alacsony árszabást biztosítani megrendelőink és leendő ügyfeleink részére elsősorban Budapest és környékén.


Rólunk írták

lomtalanítás


SZOLGÁLTATÁSOK


költöztető cég Budapest

Lomtalanítás Budapesten

Lakások és családi házak teljes körű lomtalanítása elsősorban Budapest és környékén, de vállaljuk az ország egész területén. Kérésre személyre szabott árajánlatot adunk, amely tartalmazza a teljes költséget. Lomtalanításon kívűl bútorok és a lakás berendezéseinek, csomagoknak szakszerű szállítása, igény szerint csomagolással és bútorszereléssel állunk az Önök rendelkezésére.
lomtalanítás

Áruszállítás

Raklapos és darabos áruszállítást, továbbá bútor és építőanyag áruházakból házhozszállítását vállaljuk! Megrendelőinknek személyre szabott árajánlatot adunk!
szemétszállítás

Lomtalanítás

Vállaljuk irodák, üzletek, lakások teljes körű kiűrítését. Megszabadítjuk felesleges, elhasználódott háztartási gépeitől, bútoraitól, melyek csak feleslegesen a helyet foglalják otthonában.


ÁRAINK

A feltüntetett költöztetés / bútorszállítás árak Budapest, Budapest, Budapest, Vác, Fót és környékén érvényesek. Ezen kívül 130 Ft/km díjat számolunk fel.

Költöztetés esetén minimum 2 óra kiszámlázásra kerül. Alapdíj: +1 óra. Áraink nettó árak.


Árajánlat kéréselomtalanítás Budapest
lakáskiűrítés

lomtalanítás Budapest
lomtalanítás Budapest


Épületen belüli rakodás esetén (tehát tehergépkocsi nélkül csak rakodás) az ár: 2500 Ft/Óra/Fő
Minimum 4 óra minden esetben fizetendő !
Nincs hétvégi- és emeleti felár !

Egy egyszerű példa: Ha Önnek egy átlagosan berendezett két szobás lakása van és a költözés időtartama 2 fővel 4 óra: 4x8.000.Ft=32.000.Ft + 1 óra alapdíj.
Nálunk nincsenek rejtett költségek!Kapcsolat

Pataki Trans
Cím: 1034 Budapest, Kraszna u. 7.
Pataki Barnabás: +36 70 621 5415
E-mail: patakitranskoltoztetes@gmail.com
lomtalanítás lomtalanítás


Címkék

LOMTALANÍTÁS BUDAPEST LAKÁSKIŰRÍTÉS PINCE, GARÁZS LOMTALANÍTÁS HAGYATÉK FELSZÁMOLÁS