lakáskiűrítés Gödön
Lomtalanítás Göd és környékén ?
70-621-5415 / patakitranskoltoztetes@gmail.com


RÓLUNK

Cégünk fő profilja a költöztetés, szállitás, lomtalanítás és a hozzá szorosan kapcsolódó szolgáltatások Göd és környékén. Járműveink kifejezetten bútorszállításra, költöztetésre lettek tervezve, illetve a költöztetéshez nélkülözhetetlen összes eszközzel rendelkeznek. Társaságunk szolgáltatását a megbízhatóság, pontosság, rugalmasság és a ránk bízott értékek megóvása vezérli, melyet középkategóriás árszabással biztosítunk megrendelőink és leendő ügyfeleink részére. Lakások, családi házak, üzletek, irodák teljes körű költöztetése. Bútorok és a lakás berendezéseinek, csomagoknak szakszerű szállítása; körültekintő, gondos, sérülésmentes költöztetés, értékeit a Generali Providencia biztosítottuk.


Rólunk írták

lomtalanítás


SZOLGÁLTATÁSOK


költöztető cég Göd

Költöztetés Gödön

Lakások és családi házak teljes körű költöztetése elsősorban Göd és környékén, de vállaljuk az ország egész területén. Kérésre személyre szabott árajánlatot adunk, amely tartalmazza a teljes költséget (a km díjat is). Bútorok és a lakás berendezéseinek, csomagoknak szakszerű szállítása, igény szerint csomagolással és bútorszereléssel állunk az Önök rendelkezésére.
lomtalanítás

Áruszállítás

Raklapos és darabos áruszállítást, továbbá bútor és építőanyag áruházakból házhozszállítását vállaljuk! Megrendelőinknek személyre szabott árajánlatot adunk!
szemétszállítás

Lomtalanítás

Vállaljuk irodák, üzletek, lakások teljes körű kiűrítését. Megszabadítjuk felesleges, elhasználódott háztartási gépeitől, bútoraitól, melyek csak feleslegesen a helyet foglalják otthonában.


ÁRAINK

A feltüntetett költöztetés / bútorszállítás árak Budapest, Göd, Dunakeszi, Vác, Fót és környékén érvényesek.


Ezen kívül 130 Ft/km díjat számolunk fel.

Költöztetés esetén minimum 2 óra kiszámlázásra kerül. Alapdíj: +1 óra. Árainkat ÁFA nem terheli, alanyi adómentes költöztető cég vagyunk.

Minden 100kg-ot meghaladó tárgy esetén egyedi díjszabás van érvényben.


Árajánlat kéréselomtalanítás Göd
lakáskiűrítés

lomtalanítás göd
lomtalanítás göd


Épületen belüli rakodás esetén (tehát tehergépkocsi nélkül csak rakodás) az ár: 2500 Ft/Óra/Fő
Minimum 4 óra minden esetben fizetendő !
Nincs hétvégi- és emeleti felár !

Egy egyszerű példa: Ha Önnek egy átlagosan berendezett két szobás lakása van és a költözés időtartama 2 fővel 4 óra: 4x8.000.Ft=32.000.Ft + 1 óra alapdíj.
Nálunk nincsenek rejtett költségek!Kapcsolat

Pataki Trans
Cím: 2131 Göd
Pataki Barnabás: +36 70 621 5415
E-mail: patakitranskoltoztetes@gmail.com
lomtalanítás költöztetés


Címkék

LOMTALANÍTÁS GÖD LAKÁSKIŰRÍTÉS GÖD PINCE, GARÁZS LOMTALANÍTÁS HAGYATÉK FELSZÁMOLÁS