lomtalanítás Velence

Lomtalanítás Velence és környékén !


+36 70 621 5415 - patakitranskoltoztetes@gmail.com

LOMTALANÍTÁS VELENCE

Minden családban megesik, hogy lomokat őrizget ahelyett, hogy megszabadulna ezektől a helyfoglaló, haszontalan holmiktól. Cégünk egyik fő profilja a lomtalanítás Velence és környékén, így vegye igénybe szolgáltatásunkat, és mi ezeket a nem használt lomokat, igen kedvező köbméter áron elszállítjuk. Csak rá kell mutatnia a már nem használt lomokra és kollégáink megszabadítják Önt a felesleges tárgyaktól!

Teljes körű lomtalanítás szolgáltatást nyújtunk. Nem csak elszállítjuk a nem használt tárgyakat, elektronikai eszközöket és egyéb lomokat a hulladéklerakóba, hanem ki is takarítjuk a lomtalanított helységet.

Válasszon minket, mivel:
- kedvezőbb az ár, mint ha konténert rendelne
- mi végezzük az egész rakodást
- tisztaságot hagyunk magunk után


Társaságunk szolgáltatását a megbízhatóság, pontosság, rugalmasság és a ránk bízott értékek megóvása vezérli, melyet középkategóriás árszabással biztosítunk megrendelőink és leendő ügyfeleink részére.


Rólunk írták
lomtalanítás
lomtalanítás Velence és környező településeken

MIÉRT MINKET VÁLASSZON ?

A Pataki Trans lomtalanító cég több mint 12 év tapasztalattal vállal magas színvonalú lomtalanítást, költöztetést, csomagolási és tárolási szolgáltatásokat magánszemélyeknek és vállalkozásoknak. Azért válasszon minket, mert ez idő alatt nagy gyakorlatot szereztünk, melyet igyekszünk minden munkánk alkalmával tovább kamatoztatni. Szerénytelenség nélkül mondhatjuk, hogy országunk egyik legmegbízhatóbb lomtalanítással foglalkozó cége vagyunk, melyet ügyfeleink visszajelzései is bizonyítanak. Nagyon tapasztalt csapatunk megóvja önt a stressztől a lomtalanítás alkalmával.

Munkatársaink a vállalkozás egyik legjobbjai !
- Egy teljes körű szolgáltatást nyújtó cég vagyunk, amely az ügyfelek igényeihez igazodik.
- Mi vagyunk, akik szakértői tanácsokat, életképes lehetőségeket és állásfoglalásokat nyújtanak a költöztetés minden aspektusára.
- Nem számlázunk ki meg sem történt vagy felesleges szolgáltatásokat, nálunk nincsenek rejtett költségek !
- Elkötelezettek vagyunk azért, hogy ügyfeleink számára a legmagasabb szintű szolgáltatást biztosítsuk csapatunkkal, legyen szó lomtalanítás, költöztetés, bútorszállítás vagy akár fuvarozás szolgáltatásról.
- Büszkeséggel tölt el, hogy költöztető vállalkozásunk családi tulajdonban lévő és üzemeltetett cég.

Az ígéretünk (melyet be is tartunk):
Érdekeltek vagyunk abban, hogy ma önnel üzleteljünk és élethosszig tartó kapcsolatokat építsünk fel. Továbbá reménykedjünk abban, hogy ajánlja majd szolgáltatásainkat rokonainak, barátainak, ismerőseinek. E célból elkötelezettségünk az, hogy a legmagasabb szintű professzionális szolgáltatást kínáljuk, a legtisztább, legbiztonságosabb és leginkább szervezett környezettel.
Mi törődünk vevőinkkel és alkalmazottainkkal. Csak a maximálisan elégedett ügyfelekkel leszünk elégedettek.SZOLGÁLTATÁSOK
rakodás

Költöztetés

Lakások és családi házak teljes körű költöztetése az ország és Európa bármely pontján. Kérésre személyre szabott árajánlatot adunk, amely tartalmazza km díjjal együtt a teljes költséget. Bútorok és a lakás berendezéseinek szakszerű szállítása, igény szerint csomagolással és bútorszereléssel állunk az Önök rendelkezésére.
lomtalanítás

Áruszállítás

Raklapos és darabos áruszállítás, bútorszállítás és építőanyag áruházakból házhoz szállítását vállaljuk! Megrendelőinknek személyre szabott árajánlatot adunk! Egyedi igényekkel is állunk rendelkezésükre, megbízható és szakértő csapatunkkal. Az árajánlat kérés ingyenes, kérjük tegyen egy próbát, nem bánja meg !
lomtalanító cég Velence és környékén

Lomtalanítás

Vállaljuk ingatlanok lomtalanítását és hagyaték felszámolását az ország egész területén. Hulladék elszállításra kizárólag hivatalos szemétlerakó helyet használunk, mellyel szerződést kötöttünk, így kedvezményes, viszonylag olcsó áron tudjuk a szolgáltatások közül a lomtalanítást végezni.

LOMTALANÍTÁS ÁRAK

A feltüntetett lomtalanítás árak Velence és környékén érvényesek.

Minden árajánlat előtt a munkát ingyenesen felmérjük. Így nekünk sem kell árat módosítani utólag és ön is pontosan kalkulálhat az ár tekintetében.

1 köbméter lomot 9.000 Ft áron szállítunk el, mely költség tartalmazza az autó-, a munka- és a szemét lerakó díját. Ehez egy egyszeri kiállási díj jön hozzá, mely Pest megyében 10.000.Ft, Budapesten 5.000.Ft. Ezen felül semmilyen egyéb extra költség nincs. Amennyiben kevés az elszállítandó lom, 5 köbméter lomtalanítás ára minden esetben fizetendő, mely 45.000 Ft.
Előleget nem kérünk a munka elvégzése előtt, így Önnek csak a sikeresen elvégzett feladat után kell az előre megállapított összeget kifizetnie.


Árajánlat kérése


LOMTALANÍTÁS KÖRNYEZETBARÁT MÓDON

Mi a Pataki Transnál minden lomtalanítás során odafigyelünk, hogy környezetbarát módon végezzük, hiszen a bolygó egészsége mindenkinek az érdeke. A lomtalanítás utolsó szakaszában jön el a környezetkímélés ideje, mivel az összegyűjtött lommal valamit kezdeni kell. Ennek megoldására az újrahasznosítást választottuk, mivel így a sok lom nem a kukában landol, hanem mondhatni új életre kel. De mit is értünk az új élet alatt? Nos, az újrahasznosítás folyamatának végrehajtásakor a hulladékok új anyagokká és termékekké alakulnak át. Ez pedig segít csökkenteni az üvegházhatású gázok kibocsátását. Minden egyes lomtalanítás alkalmával egyre többet és többet tanulunk az újrahasznosításról és annak fontosságáról. Persze nyilvánvalóan mindent mi sem tudunk újrahasznosítani, ilyenek például bizonyos műanyagok, elemek, propántartályok és villanykörték.

Sajnos néha a hasonló dolgok miatt nem sikerül 100%-ban újrahasznosítani mindent, de ettől függetlenül általában boldogan zárhatjuk le az összes lomtalanítás projektünket környezetvédelmi szempontból is.

Mindig megpróbáljuk a munkavégzés településén környezetbarát módon újrahasznosítani a felesleges tárgyakat. Jelen esetben a lomtalanítás Velence városában kerül elvégzésre, így itt próbálunk a helyi vállalkozásoknak segíteni ezáltal.

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Melyik a legalkalmasabb időpont a lomtalanításra?
Nálunk bármilyen időpont alkalmas a lomtalanítás elvégzésére. Mindig készen állunk teljesíteni az ön kéréseit.
Tapasztalataink alapján a legkedveltebb időszak a tavasztól őszig terjedő időszak. A legtöbb ember a kedvező időjárási viszonyok miatt nyáron választja a lomtalanítást.

Hétvégén is vállalnak lomtalanítást?
Amennyiben van szabad kapacitásunk, abban az estben hétvégén és ünnepnapokon is vállalunk lomtalanítást. Kivételt képez ez alól a December 24-26 közötti időszak.

Mennyi ideig tart a lomtalanítás?
Ez nagyon sok tényezőn múlik, mint például, a lomok, tárgyak terjedelmétől és méretétől, a szükséges fel és lepakolási időtől és a távolságtól.

Megvalósítható a lomtalanítás rossz idő esetén?
Profi csapatunk akármilyen időjárási körülményre fel van készülve, így legyen szó esőről vagy hóról mi megoldjuk a lomtalanítást.

Kevés lomot is elszállítanak?
Természetesen, viszont ebben az esetben is 5 köbméternyi lomtalanítás fizetendő.

Vannak lomok, amit nem tudnak elszállítani?
Igen. Veszélyes hulladékot nem szállítunk és sittet is csak 30kg-os zsákokban.

A weboldalon szereplő árak a valóságnak megfelelnek?
Az oldalunkon feltüntetett árak teljes egészében a valóságot tükrözik. Egyébként kérésre, mindenkinek személyre szabott árat adunk és azon garantáltan nem változtatunk semmilyen esetben sem.

A szolgáltatásaik árai tartalmazzák az ÁFA-t?
Alanyi adómentes számlát adunk. A feltüntetett árakat semmilyen plusz költség nem terheli.

Előleget kell fizessek?
Nem, nálunk semmilyen esetben sem szükséges előleget fizetnie az elvégzésre váró lomtalanításért. Emellett még az időpontfoglalás és az egyéb konzultációk is költségmentesek, így önnek csak az összes feladat elvégezte után szükséges az előre lebeszélt összeget kifizetnie.

Mit kell csináljak a lomtalanítás napján?
Ügyfeleinknek a kisujját sem kell mozdítania a lomtalanításra kiszemelt napon, hiszen profikkal tűzdelt csapatunk mindent az ön kívánsága szerint old meg. Egyedül az előkészületekben kérünk segítséget ügyfeleinktől, ami a házban vagy panelban történő, a mozgást akadályozó tényezők elhárítását képezi.

Kapcsolat

Pataki Trans
Cím: 2481 Velence, Rákóczi u.
Pataki Barnabás: +36 70 621 5415
E-mail: patakitranskoltoztetes@gmail.com
lomtalanító cég facebook lomtalanítás twitter
Címkék

LOMTALANÍTÁS VELENCE LOMTALANÍTÓ CÉG VELENCE LOM ELSZÁLLÍTÁS LOMELSZÁLLÍTÁS