bútorszállítás

Bútorszállítás Szentendre és környékén !


+36 70 621 5415 - patakitranskoltoztetes@gmail.com

BÚTORSZÁLLÍTÁS SZENTENDRE

Amennyiben bútorszállítás Szentendre és környékén, akkor a legjobb választás a Pataki Trans. Országon belüli és nemzetközi bútorszállításnál is számíthat ránk lakások, házak és üzletek számára egyaránt. Cégünk fő profilja a bútorszállítás, és a hozzá szorosan kapcsolódó szolgáltatások. Járműveink kifejezetten bútorszállításra lettek tervezve, illetve az ehez szükséges összes nélkülözhetetlen eszközzel rendelkeznek. Társaságunk szolgáltatását a megbízhatóság, pontosság, rugalmasság és a ránk bízott értékek megóvása vezérli, melyet középkategóriás árszabással biztosítunk megrendelőink és leendő ügyfeleink részére. Célunk, hogy olyan költöztetési szolgáltatóvá váljunk, akikre bármikor számíthat !


Rólunk írták
bútorszállítás
fuvarozás
MIÉRT MINKET VÁLASSZON ?
A Pataki Trans bútorszállító cég több mint 10 éves tapasztalattal vállal magas színvonalú költöztetést, csomagolási és tárolási szolgáltatásokat magánszemélyeknek és vállalkozásoknak. Ez idő alatt nagy gyakorlatot szereztünk bútorszállítás és fuvarozás terén, melyet igyekszünk minden munkánk alkalmával tovább kamatoztatni. Szerénytelenség nélkül mondhatjuk, hogy országunk egyik legmegbízhatóbb szállító cége vagyunk, melyet ügyfeleink visszajelzései is bizonyítanak. Nagyon tapasztalt csapatunk megóvja önt a költözés stresszétől azáltal, hogy egy személyre szabott és hatékony költöztetés tervet készít és hajt végre, amely minden részletre kiterjed. Akár egy jól megtermett páncélszekrény vagy egy értékes antik tárgy szállítását bízza ránk, ha az ön számára értékes, akkor nekünk is rendkívűl fontos.

Munkatársaink a vállalkozás egyik legjobbjai !
- Egy teljes körű szolgáltatást nyújtó bútorszállító cég vagyunk és Szentendre környékén tevékenykedünk, amely az ügyfelek igényeihez igazodik.
- Mi vagyunk, akik szakértői tanácsokat, életképes lehetőségeket és állásfoglalásokat nyújtanak a költöztetés minden aspektusára.
- Nem számlázunk ki meg sem történt vagy felesleges szolgáltatásokat, nálunk nincsenek rejtett költségek !
- Elkötelezettek vagyunk azért, hogy ügyfeleink számára a legmagasabb szintű szolgáltatást biztosítsuk csapatunkkal, legyen szó bútorszállítás vagy akár fuvarozás szolgáltatásról.
- Büszkeséggel tölt el, hogy fuvarozó vállakozásunk családi tulajdonban lévő és üzemeltetett cég.

Az ígéretünk (melyet be is tartunk):
Érdekeltek vagyunk abban, hogy ma önnel üzleteljünk és élethosszig tartó kapcsolatokat építsünk fel. Továbbá reménykedjünk abban, hogy ajánlja majd szolgáltatásainkat rokonainak, barátainak, ismerőseinek. E célból elkötelezettségünk az, hogy a legmagasabb szintű professzionális szolgáltatást kínáljuk, a legtisztább, legbiztonságosabb és leginkább szervezett környezettel.
Mi törődünk vevőinkkel és alkalmazottainkkal. Csak a maximálisan elégedett ügyfelekkel leszünk elégedettek.


Tippek költözködéshez


SZOLGÁLTATÁSOK
rakodás

Bútoszállítás

Lakások és családi házak teljes körű bútoszállítása az ország és európa bármely pontján. Kérésre személyre szabott árajánlatot adunk, amely tartalmazza km díjjal együtt a teljes költséget. Bútorok és a lakás berendezéseinek szakszerű szállítása, igény szerint csomagolással és bútorszereléssel állunk az Önök rendelkezésére.
lomtalanítás

Áruszállítás

Raklapos és darabos áruszállítás, bútorszállítás és építőanyag áruházakból házhozszállítását vállaljuk! Megrendelőinknek személyre szabott árajánlatot adunk! Egyedi igényekkel is állunk rendelkezésükre, megbízható és szakértő csapatunkkal. Az árajánlat kérés ingyenes, kérjük tegyen egy próbát, nem bánja meg !
költöztetés Szentendre

Lomtalanítás

Vállaljuk ingatlanok lomtalanítását és hagyaték felszámolását az ország egész területén. Hulladék elszállításra kizárólag hivatalos szemétlerakó helyet használunk, mellyel szerződést kötöttünk, így kedvezményes, viszonylag olcsó áron tudjuk a lomtalanítást végezni.


BÚTORSZÁLLÍTÁS FUVAROZÁS ÁRAINK


A feltüntetett bútorszállítás / fuvarozás árak Szentendre és környékén érvényesek.
Ezen kívül 180 Ft/km díjat számolunk fel.

Költöztetés esetén minimum 2 órát, továbbá minden megkezdett órát kiszámlázunk.
Alapdíj: +1 óra. Árainkat ÁFA nem terheli, alanyi adómentes költöztető cég vagyunk.

Minden 100kg-ot meghaladó tárgy esetén egyedi díjszabás van érvényben.


Árajánlat kérésebútorszállítás
költöztetés

bútorszállítás Szentendre
Szentendre árak


Épületen belüli rakodás esetén (tehát tehergépkocsi nélkül csak rakodás) az ár: 2500 Ft/Óra/Fő
Minimum 4 órányi díj mindenképpen fizetendő !
Nincs hétvégi- és emeleti felár !

Egy egyszerű példa: Önnek egy átlagosan berendezett két szobás lakása van és a költözés időtartama 2 fővel 4 óra: 4x10.000.Ft=40.000.Ft + 1 óra alapdíj.
Nálunk nincsenek rejtett költségek!


GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK
Melyik a legalkalmasabb időpont a költözésre ?
Nálunk bármilyen időpont alkalmas a költöztetésre. Mindig készen állunk teljesíteni az ön kéréseit.
Tapasztalataink alapján a legkedveltebb időszak a költözésre a tavasz vége és a nyár. A legtöbb ember a kedvező időjárási viszonyok miatt nyáron választja a költöztetést. Ezért fontolja meg a csúcsidőn kívüli költözést, vagy ha mégis nyáron szükséges költöznie, akkor próbálja jó előre lefoglalni az időpontot.

Hétvégén is vállalnak bútorszállítást ?
Amennyiben van szabad kapacitásunk, abban az estben hétvégén és ünnepnapokon is vállalunk bútorszállítást, fuvarozást, lomtalanítást. Kivételt képez ez alól a December 24-26 közötti időszak.

Mennyi ideig tart a bútorszállítás ?
Ez nagyon sok tényezőn múlik, mint például, hogy mekkora az otthona, milyen az időjárás, a szállítani kívánt tárgyak mérete, a szükséges fel és lepakolási időtől és a távolságtól a régi és az új otthona között.

Megvalósítható a bútorszállítás rossz idő esetén ?
Profi csapatunk akármilyen időjárási körülményre fel van készülve, így legyen szó esőről vagy hóról mi megoldjuk a költöztetést. Ilyen körülmények esetén sem keletkezik kár tárgyaiban, hiszen felszerelkezve jövünk, így biztonságban tudhatja bútorait.

Egy darab bútort is fuvaroznak, szállítanak ?
Természetesen van tehertaxi szolgáltatásunk és nem mondunk nemet a kis tételű költöztetésre, fuvarozásra sem.

Hogyan tudok megszabadulni a felesleges dolgaimtól ?
Kapcsolatban állunk több alapítvánnyal, ahol fel lehet ajánlani az önnek felesleges tárgyakat, eszközöket. Továbbá vállalunk lomtalanítást is, amennyiben már használhatatlan, felajánlásra alkalmatlan tárgyakról beszélünk.

Vállalják a bútorok szét- és összeszerelését a költöztetés alatt ?
Minden költöztető gépkocsink fel van szerelve az ehez szükséges szerszámokkal, tehát semmilyen problémát nem jelent a bútorszerelés számunkra.

A gyárilag lapra szerelt bútorokat szét kell szerelni ?
Nem szükséges szétszerelni, amennyiben a mérete nem okoz problémát (például 5-6 ajtós szekrény). Sokkal egyszerűbb a bútorokat egyben mozgatni, mint a lapokat, amelyek elcsúszhatnak, zsanérok és fogantyúk állnak ki belőlük.

Vállalnak bútorszállítást teljes csomagolás szolgáltatással is ?
Természetesen vállalunk. Tapasztalt munkatársainknak alapfeladat a csomagolás.

Kérjek meg egy barátot, hogy segítsen a költöztetésben ?
Cégünknél a bútorszállítás egészét mi végezzük el, hiszen munkatársaink profin képzett és felszerelt szakemberek, akik értenek a nehéz tárgyak cipeléséhez és a költöztető gépkocsi felpakolásához. A munka nem hivatásos költöztetőkkel megnehezíti a dolgunkat és lelassítja a munka menetét.

Hogyan biztosítják a bútoraim biztonságát ?
Különleges nyúlékony csomagolóanyag segítségével biztosítjuk bútorai biztonságát. Ez egy nehéz, tiszta műanyag, ami védelmet nyújt bútorainak a szállítás során.

Zongora és páncélszekrény szállításával foglalkoznak ?
Igen, a nehéz és nagy terjedelmű tárgyak, mint a zongora és a páncélszekrény szállításával is foglalkozunk. Van néhány kollegánk akik kifejezetten az ilyen különlegesen nagy és nehéz tárgyak szállításával foglalkoznak, így maximálisan biztonságban tudhatja féltett tárgyait.

Biztosítanak biztonságos tárolási lehetőséget a bútorok számára ?
Igen! Mind a kiindulási, mind a rendeltetési helyen. Kedvezményes raktározási árakat kínálunk a szállítandó tárgyakra.

Mi történik hogyha baleset következik be az úton szállítás közben ?
Noha a költöztetés során bekövetkező autóbalesetek nagyon ritkák, a baleset miatt elveszített időért Önnek nem számolunk fel díjat. Ellenőrizzük, hogy bármely szállított tárgy megsérült e. Ha mégis bármi megsérülne, akkor cseréljük vagy visszaállítjuk eredeti állapotukba. Amennyiben ez nem lehetséges a biztosításunk fedezi a károkat.
Balesetek történnek, de továbbra is minden tőlünk telhetőt megteszünk annak érdekében, hogy elkerüljük az ilyen eseteket.

Bútorszállítás alatt jelen kell lennem ?
Amennyiben előre pontosan egyeztettünk az elszállítandó holmikról, továbbá pontosan megadta, hogy az új otthonában mely bútort hova kell rakni és felcímkézte a dobozokat, abban az esetben nem szükséges jelen lenni a munka folyamán.

Milyen tanácsot adna a csomagolás tekintetében ?
- A biztosítási szabályoknak megfelelően a költöztető társaságok nem szállítanak gyúlékony anyagokat.
- A kerti szerszámokat, a fűnyírót meg kell tisztítani a berakodás elött.
- Szerelje le a berendezést és szerelvényeket, amelyeket magával kíván venni.
- A mosógépet, a mosogatógépet és a tűzhelyet a költözés előtti napon kösse le a vízvezetékről, illetve a gázvezetékről. A mosógép dobjait konzolokkal rögzítse a sérülések elkerülése érdekében. A hűtőszekrényeket és fagyasztókat mosószerrel kell lemosni és alaposan kiszárítani. Ha a fenti elemek bármelyikét nem tisztítják meg és alaposan nem szárítják ki, az esetleges hosszú távú tárolás során penészesedés alakul ki. Mielött a hűtőszekrényt az új otthonában a költöztetés után ismét üzembe helyezné, legalább 8 órán át ne kapcsolja be.

A weboldalon szereplő árak a valóságnak megfelelnek ?
Az oldalunkon feltüntetett árak teljes egészében a valóságot tükrözik. Egyébként kérésre, mindenkinek személyre szabott árat adunk és azon garantáltan nem változtatunk semmilyen esetben sem.

A szolgáltatásaik árai tartalmazzák az ÁFA-t ?
Alanyi adómentes számlát adunk. A feltüntetett árakat semmilyen plusz költésg nem terheli.Kapcsolat

Pataki Trans
Cím: 2131 Göd, Kraszna u.
Pataki Barnabás: +36 70 621 5415
E-mail: patakitranskoltoztetes@gmail.com
költöztetés költöztetés
Címkék

KÖLTÖZTETÉS SZENTENDRE BÚTORSZÁLLÍTÁS SZENTENDRE BÚTOR FUVAROZÁS