tanácsok

Tanácsok költöztetéshez


+36 70 621 5415 - patakitranskoltoztetes@gmail.com
HASZNOS TANÁCSOK KÖLTÖZTETÉSHEZ
Döntse el, hogy mitől szeretne megszabadulni
A költözés előtt egy-két hónapal, hasznos hogyha megszabadul a feleslegessé vált dolgaitól, eszközeitől, mert az utólsó pillanatban meghozott döntések hátráltathatják a munka gyorsaságát és a végösszeget is megnövelhetik. Ezért ajánljuk, hogy az összes rossz, sérült vagy soha többé nem használatos tárgytól szabaduljon meg, illetve tervezze meg, hogy mit szeretne, hogyha az új otthonába szállítanánk.

Tisztítsa meg költöztetni kívánt tárgyait
A költöztetés elött győződjön meg róla, hogy minden ami a költöztető gépkocsira felkerül tiszta. Nem csak azért, mert kellemetlen be és- kipakolni a koszos bútorokat és egyéb tárgyakat, hanem azért is mert bármi fennmaradó nedvesség vagy kosz okozhat kisebb sérüléseket a szállítás alatt a tárgyain. Szóval azt tanácsoljuk önnek, hogy mielőtt megérkezünk, tisztítson meg minden bútort és eszközt, az elektronikai eszközökből szedje ki az elemeket, illetve amennyiben teheti rendezze tárgyait típus szerint, hogy gyorsabbá, és biztonságosabbá tegye a költzötetés folyamatát.

A kisebb tárgyakat csomagolja be előre
A kisebb tárgyak előre becsomagolása nem csak csökkenti a költztetés időtartamát, hanem önnek is egyszerűbb lesz kicsomagolni őket.

Különítse el amit nem szeretne felrakatni a költöztető gépkocsira
Mielőtt megérkeznénk, mindenképpen tervezze meg és szeparálja el azokat a dolgokat melyeket nem szeretné, ha felkerülnének a költöztető gépkocsira. Ezek alatt olyan dolgokat értünk, mint például fontosabb dokumentumok, kulcsok, nélkülözhetetlen elektronikai eszközök és a többi. Ezzel elkerülhetőek a félrertések és konfliktusok.

Figyelmeztessen a költöztetés esetleges nehézségeiről
Nagyon sokat tud segíteni nekünk, hogyha szól a lehetséges nehézségekről, mint például, hogy sok lépcső, kicsi bejárati ajtó van, szűk utcák vannak vagy hogy szabályok vannak a parkolást illetően. Ezen információk segítségével ki tudjuk kalkulálni, hogy mennyi költöztető munkatársra van szükség, nagyjából mennyi idő lesz a költöztetési folyamat, illetve hogy milyen eszközök kellenek majd a költöztetéshez.

Tartson fent egy helyet a költöztető tehrgépkocsinak
Győződjön meg róla, hogy van megfelelő hely a költöztető furgonnak ahova le tudunk parkolni. Hacsak nem tudunk leparkolni a kocsifeljárójában, érdemes foglalnia egy helyet a háza előtt. Ez a tanács főleg Budapest belvárosi kerületeiben és a nagyvárosokban érvényes.

Foglalja le a liftet a költöztetés idejére
Ha ön egy emeleti lakásban él, szükséges lehet előre lefoglalnia a liftet a költöztetés idejére, így csapatunknak nem kell külön várnia a liftre, ezzel pedig a munkafolyamatok gyorsabban fognak haladni és olcsóbb lesz a költözködés az ön számára is.

Biztosítsa az egyszerű és biztonságos közlekedést
Javasoljuk, hogy nézze meg, hogy kiférnek e a nagyobb bútorok az ajtón, mivel így tudni fogjuk, hogy milyen eszközökre lesz szükségünk. Biztosítson elég üres teret otthonában, hogy könnyedén mozoghassunk tárgyaival. Szedje le a tükröket, órákat, képeket a falakról, hogy semmi esetben se sérüljenek meg a költöztetés közben. A folyosóról, a kijárat elől és a járdáról távolítsa el az akadályokat, hogy biztosítsa ezzel is a tárgyai épségét és az embereink biztonságát a tárgyak cipelése közben.

Tervezzze meg, hogy hol legyenek a gyermekei vagy háziállatai
A költöztetés igazán veszélyes lehet a gyermekekre és állatokra nézve, hiszen könnyen megsérülhetnek vagy az állatok megszökhetnek ha az ajtók nyitva vannak órákig. Ennél fogva javasoljuk, hogy a költöztetés napján kérje meg valamelyik rokonát vagy barátját, hogy vigyázzon gyermekére és háziállatára.

Nézzen át mindent még egyszer
Mielött megérkeznénk és a költöztetés elkezdődne, javasoljuk nézzen át mindent a házában mégegyszer és győződjön meg arról, hogy mindent előkészített amire szüksége lesz az új házában.

Gondoljon arra, hogy nem mindent tudunk szállítani
Biztonsági okokból van néhány dolog, amit nem szállíthatunk, mint például pénz, fontosabb papírok, állatok és gyógyszerek. Ha hasonló dolgokat szeretne szállítani, azt inkább önre bíznánk...

Jelöljön meg minden dobozt a költöztetés elött
Dobozai tartalmának megjelölésével egyszerűbbé teheti a kipakolást új otthonában és nincs többre szüksége ehez csupán egy filctollra.

Könnyítsen a dobozok tömegén
A dobozok cipelése könnyebb, hogyha nincsen teli pakolva nehéz tárgyakkal. Ez esetben azt tanácsoljuk, hogy inkább ossza szét a nehezebb tárgyakat a dobozok között és ne egy dobozba tegye be őket a szállítás megkönnyítése céljából.

Készítsen egy túlélő készletet
Ajánlatos a költöztetés napjára készíteni egy túlélő készletet, melybe létszükségleti dolgokat tenne. Ilyenek például a nem romlandó ételek, folyadék, WC-papír, törölköző, csere ruha.

A bútorokat és szekrényeket szállítás előtt kérjük űrítsék ki
A bútorok telepakolva elérhetik a 200-300 kg-t is. Az ilyen szekrényeket speciális technikával kell mozgatni ami erősen megemelheti a költözés árát. Továbbá ekkora tehertől a bútor is széttőrhet mozgatás közben, tehát kérjük pakolja ki költöztetés elött a berendezési tárgyait.

tanácsok költöztetésheztippek költöztetéshezhasznos költözési tanácsok ■ költözés tanácsok ■ költöztetés ötletek ■ költöztetési tanácsok ■ Pataki Trans ■


Kapcsolat

Pataki Trans
Cím: 2131 Göd
Pataki Barnabás: +36 70 621 5415
E-mail: patakitranskoltoztetes@gmail.com
költöztetés költöztetés
Címkék

TANÁCSOK KÖLTÖZTETÉSHEZ KÖLTÖZÉSI ÖTLETEK KÖLTÖZTETÉS TANÁCSOK TIPPEK KÖLTÖZÉSHEZ KÖLTÖZTETÉSI TIPPEK KÖLTÖZTETÉS ÖTLETEK