költöztető cég Dunakeszi
Költöztetés Dunakeszi !
70-621-5415 / patakitranskoltoztetes@gmail.com


RÓLUNK

Egy évtizedes tapasztalattal a hátunk mögött tudjuk, hogy a költöztetés, bútorszállítás, lomtalanítás általában hatalmas gondként jelenik meg az emberek többsége előtt. Azonban ha minket választ, ezt a gondot akár el is felejtheti ! Egyetlen dolga, hogy ajánlatot kér tőlünk és végignézi, hogy gyorsan és pontosan elvégezzük a kitűzött feladatot. Mindemellett tudjuk, hogy elsősorban az árak a legfontosabbak az emberek többségénél, így igyekszünk viszonylag alacsony árszabást biztosítani megrendelőink és leendő ügyfeleink részére.


Rólunk írták

költöztetés


SZOLGÁLTATÁSOK


költöztető cég Dunakeszi

Költöztetés Dunakeszin

Lakások és családi házak teljes körű költöztetése elsősorban Dunakeszi és környékén, de vállaljuk az ország egész területén. Kérésre személyre szabott árajánlatot adunk, amely tartalmazza a teljes költséget. Bútorok és a lakás berendezéseinek, csomagoknak szakszerű szállítása, igény szerint csomagolással és bútorszereléssel állunk az Önök rendelkezésére.
lomtalanítás

Áruszállítás


Raklapos és darabos áruszállítást, továbbá bútor és építőanyag áruházakból házhozszállítását vállaljuk! Megrendelőinknek személyre szabott árajánlatot adunk!
költöztetés budapest

Nemzetközi költöztetés

Az Európai Unió teljes területére kiterjedő költöztetés vállalunk. A árszabás egyénre és munkára szabottan történik ezért kérem kérjen egyedi árajánlatot. Igény szerint akár teljes ki-, és becsomagolással, dobozolással is vállaljuk a költöztetést.


ÁRAINK

A feltüntetett költöztetés / bútorszállítás árak Dunakeszi és környékén érvényesek. Ezen kívül 130 Ft/km díjat számolunk fel.

Költöztetés esetén minimum 2 óra kiszámlázásra kerül. Alapdíj: +1 óra. Áraink nettó árak.


Árajánlat kérése


költöztetés
áruszállítás

költöztető cég Dunakeszin
költöztetés Dunakeszi


Épületen belüli rakodás esetén (tehát tehergépkocsi nélkül csak rakodás) az ár: 2500 Ft/Óra/Fő
Minimum 4 óra minden esetben fizetendő !
Nincs hétvégi- és emeleti felár !

Egy egyszerű példa: Ha Önnek egy átlagosan berendezett két szobás lakása van és a költözés időtartama 2 fővel 4 óra: 4x7500Ft=30.000Ft, plusz alapdíj 4.000 Ft. A teljes költség 34.000 Ft. Nálunk nincsenek rejtett költségek!Kapcsolat

Pataki Trans
Cím: 2120 Dunakeszi, Határ u. 10.
Pataki Barnabás: +36 70 621 5415
E-mail: patakitranskoltoztetes@gmail.com
költöztetés költöztetés


Címkék

KÖLTÖZTETÉS DUNAKESZI FUVAROZÁS KÖLTÖZTETŐ CÉG LOMTALANÍTÁS DUNAKESZI