Költöztetés Budapest és vonzáskörzetében.

Költöztetés Budapest és vonzáskörzetében!


+36 70 621 5415 - patakitranskoltoztetes@gmail.com

Költöztetés Budapest és vonzáskörzetében

Amennyiben költöztetés Budapest és vonzáskörzetében a megoldandó feladat, akkor a legjobb választás kizárólag a Pataki Trans lehet. Országhatáron belüli és európai költöztetésnél is számíthat ránk családi házak, lakások és cégek számára egyaránt. Vállalkozásunk első számú profilja ugyan a költöztetés, de foglalkozunk lomtalanítással, áruszállítással, bútorszállítással és fuvarozás is.

Járműveink megtervezésénél elsősorban a bútorszállítást tartottuk szem előtt, így a költöztetéshez elengedhetetlenül fontos hozzávaló eszközzel rendelkeznek. Cégünk minden szolgáltatását a megbízhatóság, a rugalmasság, a pontosság és a ránk bízott tárgyak védelme vezérli, melyet igyekszünk megfizethető árszabással biztosítani jelenlegi megrendelőink és jövőbeli ügyfeleink részére.

Értékeit minden esetben biztonságban tudhatja, mivel bármi történjék is a budapesti költöztetés során, a Generali Providencia biztosítóval kötött szerződésünk kapcsán, önt biztosan nem fogja kár érni. Nem titkolt elsődleges célunk, hogy olyan költöztetési szolgáltatóvá váljunk, akikre bármikor számíthat!


Rólunk írták
Költöztetés a fővárosban
bútorszállítás

A legkeresettebb költöztető cég vagyunk Budapesten

A költöztetés Budapest városában nem egyszerű, így a megfelelő költöztető cég megtalálása sem könnyű feladat. De mint az egyik legnépszerűbb költöztető cég Budapesten, minket bármikor hívhat fuvarozási, költöztetési, butorszállítási, vagy lomtalanítási igényével.

Függetlenül attól, hogy mikor szeretne költözni, mi mindig állunk rendelkezésére. Megpróbálunk a tökéletességre törekedni és mindent megteszünk azért, hogy ön maximálisan elégedett legyen minden elvégzett szolgáltatásunkkal és jó hírünket vihesse barátainak, ismerőseinek, vagy rokonainak.

Bármilyen tárgyat elszállítunk, bárhonnan és bárhova, kiemelkedően rugalmasan kezeljük az ügyfeleink igényeit, eltekintve attól, hogy néhány dobozt, esetleg egy darab háztartási gépet vagy egy egész ház bútorait, berendezéseit kell fuvarozni.


Tippek költözködéshez


SZOLGÁLTATÁSAINK BUDAPESTEN
szolgáltatások

Költöztetés Budapest

Cégünk vállalja családi házak, lakások és irodák teljes körű költöztetését az ország és Európa bármely pontján. Fő tevékenységi körünk viszont a költöztetés Budapest és vonzáskörzetében. Kérésre személyre szabott árajánlatot adunk, amely tartalmazza km díjjal együtt a teljes költséget. Bútorok és a lakás berendezéseinek szakszerű szállítása, igény szerint csomagolással és bútorszereléssel állunk az Önök rendelkezésére.
lomtalanítás

Áruszállítás

Raklapos és darabos áruszállítást, továbbá bútor és építőanyag áruházakból házhozszállítását vállaljuk! Megrendelőinknek személyre szabott árajánlatot adunk! Egyedi igényekkel is állunk rendelkezésükre, megbízható és szakértő csapatunkkal. Az árajánlat kérés ingyenes, kérjük tegyen egy próbát, nem bánja meg !
Lomtalanítás szolgáltatás

Lomtalanítás

Vállaljuk ingatlanok lomtalanítását és hagyaték felszámolását Budapesten és környékén. Hulladék elszállításra kizárólag hivatalos szemétlerakó helyet használunk, mellyel szerződést kötöttünk, így kedvezményes díjjal tudjuk a lomtalanítást végezni. Sittet sem normál, sem zsákos formában nem tudunk elszállítani.

KÖLTÖZTETÉS ÁRAK BUDAPESTEN

Az alábbi linkek használatával megtekintheti árainkat és akár azonnali árajánlatot is kérhet. Kérjük figyelmesen töltse ki a költöztetési árajánlat kérő űrlapot, mivel áraink az ország különböző területein változhatnak.

Továbbá kérjük vegye figyelembe, hogy amennyiben az ingatlanja megközelítéséhez behajtási- és parkolási engedélyre van szükség, az minden esetben a megrendelőt terheli!


Költöztetés áraink Árajánlat kérése


GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK A KÖLTÖZTETÉS KAPCSÁN

Melyik a legalkalmasabb időpont a költöztetésre?
Nálunk bármilyen időpont alkalmas a költöztetésre. Mindig készen állunk teljesíteni az ön kéréseit.
Tapasztalataink alapján a legkedveltebb időszak a költözésre a tavasz vége és a nyár. A legtöbb ember a kedvező időjárási viszonyok miatt nyáron választja a költöztetést. Ezért fontolja meg a csúcsidőn kívüli költözést, vagy ha mégis nyáron szükséges költöznie, akkor próbálja jó előre lefoglalni az időpontot.

Hétvégén is vállalnak költöztetést?
Amennyiben van szabad kapacitásunk, abban az estben hétvégén és ünnepnapokon is vállalunk költöztetést, fuvarozást, lomtalanítást. Kivételt képez ez alól a December 24-26 közötti időszak.

Mennyi ideig tart a bútorok szállítása?
Ez nagyon sok tényezőn múlik, mint például, hogy mekkora az otthona, milyen az időjárás, a szállítani kívánt tárgyak mérete, a szükséges fel és lepakolási időtől és a távolságtól a régi és az új otthona között.

Megvalósítható a költöztetés rossz idő esetében is?
Profi csapatunk akármilyen időjárási körülményre fel van készülve, így legyen szó esőről vagy hóról mi megoldjuk a költöztetést. Ilyen körülmények esetén sem keletkezik kár tárgyaiban, hiszen felszerelkezve jövünk, így biztonságban tudhatja bútorait.

Egy darab bútor szállítását is vállalják?
Természetesen van tehertaxi szolgáltatásunk és nem mondunk nemet a kis tételű költöztetésre, fuvarozásra sem.

Hogyan tudok megszabadulni a felesleges dolgaimtól?
Kapcsolatban állunk több alapítvánnyal, ahol fel lehet ajánlani az önnek felesleges tárgyakat, eszközöket. Továbbá vállalunk lomtalanítás szolgáltatást is, amennyiben már használhatatlan, felajánlásra alkalmatlan tárgyakról beszélünk.

Vállalják a bútorok szét- és összeszerelsét a költöztetés alkalmával?
Minden költöztető gépkocsink fel van szerelve az ehez szükséges szerszámokkal, tehát semmilyen problémát nem jelent a bútorszerelés számunkra.

A gyárilag lapra szerelt bútorokat szét kell szerelni?
Nem szükséges szétszerelni, amennyiben a mérete nem okoz problémát (például 5-6 ajtós szekrény). Sokkal egyszerűbb a bútorokat egyben mozgatni, mint a lapokat, amelyek elcsúszhatnak, zsanérok és fogantyúk állnak ki belőlük.

Tudok önökkel utazni a költöztető autóban?
A költöztető cégek felelősségi okokból nem szállíthatnak embereket a költöztető autó hátuljában.

Kérjek meg egy barátot, hogy segítsen a költöztetésben?
Cégünknél a költöztetés egészét mi végezzük el, hiszen költöztetőink profin képzett és felszerelt szakemberek, akik értenek a nehéz tárgyak cipeléséhez és a költöztető gépkocsi felpakolásához. A munka nem hivatásos költöztetőkkel megnehezíti a dolgunkat és lelassítja a munka menetét.

Vannak tárgyak, melyeket nem szállítanak?
Vállalkozásunk ugyanúgy mint a többi engedéllyel rendelkező költöztetéssel foglalkozó cég nem szállít veszélyes vagy gyúlékony tárgyakat, mint például propán tartály, lőfegyver, rendkívül értékes festmény. Ezek a tárgyak a furgonban hő hatására felrobbanhatnak vagy meggyulladhatnak. Ezek mellett nem szállítunk pénzt és állatot.

Zongora és páncélszekrény szállításával is foglalkoznak?
Igen, a nehéz és nagy terjedelmű tárgyak, mint a zongora és a páncélszekrény szállításával is foglalkozunk. Van néhány kollégánk akik kifejezetten az ilyen különlegesen nagy és nehéz tárgyak szállításával foglalkoznak, így maximálisan biztonságban tudhatja féltett tárgyait.

Biztosítanak tárolási lehetőséget a bútorok számára?
Igen! Mind a kiindulási, mind a rendeltetési helyen. Kedvezményes raktározási árakat kínálunk a szállítandó tárgyakra.

Mi történik ha baleset éri a költöztető gépkocsit?
A költöztetés Budapest környékén igen jelentős forgalomban zajlik, de a bekövetkező autóbalesetek nagyon ritkák. Amennyiben mégis megtörténne baj, a baleset miatt elveszített időért Önnek nem számolunk fel díjat. Ellenőrizzük, hogy bármely szállított tárgy megsérült e. Ha mégis bármi megsérülne, akkor cseréljük vagy visszaállítjuk eredeti állapotukba. Amennyiben ez nem lehetséges a biztosításunk fedezi a károkat.
Balesetek történnek, de továbbra is minden tőlünk telhetőt megteszünk annak érdekében, hogy elkerüljük az ilyen eseteket.

Költöztetés alatt jelen kell lennem?
Amennyiben előre pontosan egyeztettünk az elszállítandó holmikról, továbbá pontosan megadta, hogy az új otthonában mely bútort hova kell rakni és felcímkézte a dobozokat, abban az esetben nem szükséges jelen lenni a költöztetés folyamán.

A weboldalon szereplő árak a valóságnak megfelelnek?
Az oldalunkon feltüntetett árak teljes egészében a valóságot tükrözik. Egyébként kérésre, mindenkinek személyre szabott árat adunk és azon garantáltan nem változtatunk semmilyen esetben sem.

A szolgáltatásaik árai tartalmazzák az ÁFA-t?
Alanyi adómentes számlát adunk. A feltüntetett árakat semmilyen plusz költség nem terheli.

Hogyan oldják meg a parkolást Budapest zsúfoltabb városrészeiben?
Minden évben rengeteg költöztetést végzünk Budapesten és eddig mindig sikerült megoldást találni a parkolásra. Nagyon hálásak vagyunk azért, ha a megrendelőnek sikerül a bejárat közelében 2-2,5 személygépkocsinak megfelelő helyet lefoglalnia. Ez az ön érdeke is, mivel gyorsabban tudunk rakodni, így lényegesen kedvezőbb lesz a végösszeg is.

Az olyan városrészekben, melyekben behajtási engedélyre van szükség, azt mi beszerezzük a BKK-n keresztül.

Csomagolás a költöztetés során


Mi történik ha nem sikerül becsomagolnom a dolgaimat költöztetésig?
Abban az esetben ha úgy látja, hogy nem fog végezni a becsomagolással a költöztetés napjáig, akkor a legfontosabb, hogy szóljon nekünk olyan hamar, amilyen hamar csak lehetséges. Munkatársaink ezután pedig önnel megbeszélik, hogy becsomagolják e ők maguk, vagy eltoljuk a költöztetés napját, amennyiben ez önnek is megfelel.

Vállalnak költöztetést teljes csomagolási szolgáltatással is?
Természetesen vállalunk. Ez gyakori kérés, főleg külföldi költöztetés alkalmával. Tapasztalt költöztető munkatársainknak alapfeladat a csomagolás.

Milyen tanácsot adna a csomagolás tekintetében?
 • A biztosítási szabályoknak megfelelően a költöztető társaságok nem szállítanak gyúlékony anyagokat.
 • A kerti szerszámokat, a fűnyírót meg kell tisztítani a berakodás előtt.
 • Szerelje le a berendezést és szerelvényeket, amelyeket magával kíván venni.
 • A mosógépet, a mosogatógépet és a tűzhelyet a költözés előtti napon kösse le a vízvezetékről, illetve a gázvezetékről. A mosógép dobjait konzolokkal rögzítse a lehetséges sérülések elkerülése érdekében. A hűtőszekrényeket és fagyasztókat mosószerrel kell lemosni és alaposan kiszárítani. Ha a fenti elemek bármelyikét nem tisztítják meg és alaposan nem szárítják ki, az esetleges hosszú távú tárolás során penészesedés alakul ki. Mielőtt a hűtőszekrényt az új otthonában a költöztetés után ismét üzembe helyezné, legalább 8 órán át ne kapcsolja be.


 • Hogyan biztosítják a bútoraim biztonságát?
  Különleges nyúlékony csomagolóanyag segítségével biztosítjuk bútorai biztonságát. Ez egy nehéz, tiszta műanyag, ami védelmet nyújt bútorainak a költöztetés során.  Kapcsolat

  Pataki Trans
  Cím: 1141 Budapest, Tavasz u. 5.
  Pataki Barnabás: +36 70 621 5415
  E-mail: patakitranskoltoztetes@gmail.com
  költöztetés Magyarország egész területén. Twitter Pataki Trans
  Címkék

  KÖLTÖZTETÉS BUDAPEST BÚTORSZÁLLÍTÁS KÖLTÖZTETÉS OLCSÓN FUVAROZÁS KÖLTÖZTETÉS XVI. KERÜLETBEN