bútorszállítás

Költöztetés Galgamácsa és környékén !


+36 70 621 5415 - patakitranskoltoztetes@gmail.com
NÉHÁNY SZÓBAN CÉGÜNKRŐL
Ha költöztetés Galgamácsa és környékén a megoldandó feladat, akkor a legjobb választás a Pataki Trans. Ránk számíthat Galgamácsa területén és országos szinten is, legyen szó lakásokról, házakról vagy üzletekről való költöztetésről. Vállalkozásunk fő tevékenységi köre a költöztetés, szállítás, lomtalanítás, bútorszállítás és ezekhez kapcsolódó szolgáltatások. A Pataki Trans megbízhatósága, pontossága és rugalmassága középkategóriás árszabással párosul, ezzel biztosítva megrendelőink és jövőbeli ügyfeleink elégedettségét. Teljes körű költöztetés lakások, családi házak, üzletek és irodák számára. Bútorok és lakásberendezések szakszerű szállítása, gondos és sérülésmentes költöztetés, értékeinek biztosítása a Generali Providencia biztosítónál. Célunk, hogy olyan költöztetési szolgáltatóvá váljunk, akire bármikor számíthat!


Rólunk írták
Galgamácsa fuvarozás és költöztetés
bútorszállítás
MIÉRT MINKET VÁLASSZON ?
A Pataki Trans költöztető és fuvarozó vállalkozás több mint 12 éves tapasztalattal rendelkezik, és magas színvonalú költöztetést vállal magánszemélyeknek és vállalkozásoknak Galgamácsa és környékén. Ezen időszak alatt jelentős gyakorlatot szereztünk bútorszállítás, fuvarozás és költöztetés területén, melyet minden egyes projekt során igyekszünk kamatoztatni. Büszkén állíthatjuk, hogy az ország egyik legmegbízhatóbb költöztető vállalataként tartják számon bennünket, melyet elégedett ügyfeleink visszajelzései is alátámasztanak. Tapasztalt csapatunk a költözés stresszétől megkímélve személyre szabott és hatékony költöztetési tervet készít, amely minden részletre kiterjed. Legyen szó egy masszív páncélszekrény vagy értékes antik tárgy szállításáról, ha az Ön számára fontos, számunkra is kiemelten fontos.

Munkatársaink a vállalkozás egyik legjobbjai !
- Egy teljes körű szolgáltatást nyújtó költöztető cég vagyunk, akik az ügyfelek igényeihez igazodnak.
- Mi vagyunk, akik szakértői tanácsokat, majd életképes lehetőségeket és állásfoglalásokat nyújtanak a költöztetés minden aspektusára.
- Nem számlázunk ki meg sem történt vagy felesleges szolgáltatásokat, nálunk nincsenek rejtett költségek !
- Elkötelezettek vagyunk azért, hogy ügyfeleink számára a legmagasabb szintű szolgáltatást biztosítsuk csapatunkkal, legyen szó költöztetés, bútorszállítás vagy akár fuvarozás szolgáltatásról.
- Büszkeséggel tölt el, hogy költöztető vállakozásunk családi tulajdonban lévő és üzemeltetett cég.

Az ígéretünk (melyet minden körülmények között betartunk):
Érdekeltek vagyunk abban, hogy ma önnel üzleteljünk és élethosszig tartó kapcsolatokat építsünk fel. Továbbá reménykedjünk abban, hogy ajánlja majd szolgáltatásainkat rokonainak, barátainak, ismerőseinek. E célból elkötelezettségünk az, hogy a legmagasabb szintű professzionális szolgáltatást kínáljuk, a legtisztább, legbiztonságosabb és leginkább szervezett környezettel.
Mi törődünk vevőinkkel és alkalmazottainkkal. Csak a maximálisan elégedett ügyfelekkel leszünk elégedettek.


Tippek költözködéshez


SZOLGÁLTATÁSOK


rakodás

Költöztetés

Lakások és családi házak teljes körű költöztetése az ország és európa bármely pontján. Kérésre személyre szabott árajánlatot adunk, amely tartalmazza km díjjal együtt a teljes költséget. Bútorok és a lakás berendezéseinek szakszerű szállítása, igény szerint csomagolással és bútorszereléssel állunk az Önök rendelkezésére.
lomtalanítás

Áruszállítás

Raklapos és darabos áruszállítás, bútorszállítás és építőanyag áruházakból házhozszállítását vállaljuk! Megrendelőinknek személyre szabott árajánlatot adunk! Egyedi igényekkel is állunk rendelkezésükre, megbízható és szakértő csapatunkkal. Az árajánlat kérés ingyenes, kérjük tegyen egy próbát, nem bánja meg !
költöztetés budapest

Lomtalanítás

Vállaljuk ingatlanok lomtalanítását és hagyaték felszámolását az ország egész területén. Hulladék elszállításra kizárólag hivatalos szemétlerakó helyet használunk, mellyel szerződést kötöttünk, így kedvezményes, viszonylag olcsó áron tudjuk a lomtalanítást végezni.

KÖLTÖZTETÉS ÁRAK AZ EGÉSZ ORSZÁGBAN

Az alábbi linkek használatával megtekintheti árainkat és akár azonnali árajánlatot is kérhet. Kérjük figyelmesen töltse ki a költöztetési árajánlat kérő űrlapot, mivel áraink az ország különböző területein változhatnak.

Továbbá kérjük vegye figyelembe, hogy amennyiben az ingatlanja megközelítéséhez behajtási- és parkolási engedélyre van szükség, az minden esetben a megrendelőt terheli!


Költöztetés áraink Árajánlat kérése


GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK
Melyik a legalkalmasabb időpont a költözésre ?
Nálunk bármilyen időpont alkalmas a költöztetésre. Mindig készen állunk teljesíteni az ön kéréseit.
Tapasztalataink alapján a legkedveltebb időszak a költözésre a tavasz vége és a nyár. A legtöbb ember a kedvező időjárási viszonyok miatt nyáron választja a költöztetést. Ezért fontolja meg a csúcsidőn kívüli költözést, vagy ha mégis nyáron szükséges költöznie, akkor próbálja jó előre lefoglalni az időpontot.

Mikor hívjon minket ?
A költözés napja előtti 4-6 hétben ajánlatos felhívnia minket, hiszen így több időnk lesz felkészülni, eltervezni a költöztetés menetét. Ezáltal pedig bármely kérésének eleget tudunk tenni profi módon.

Mennyi ideig tart a költözés ?
Ez nagyon sok tényezőn múlik, mint például, hogy mekkora az otthona, milyen az időjárás, a szállítani kívánt tárgyak mérete, a szükséges fel és lepakolási időtől és a távolságtól a régi és az új otthona között.

Megvalósítható a költöztetés rossz idő esetén ?
Profi csapatunk akármilyen időjárási körülményre fel van készülve, így legyen szó esőről vagy hóról mi megoldjuk a költöztetést. Ilyen körülmények esetén sem keletkezik kár tárgyaiban, hiszen felszerelkezve jövünk, így biztonságban tudhatja bútorait.

Egy darab bútort is fuvaroznak, szállítanak ?
Természetesen van tehertaxi szolgáltatásunk és nem mondunk nemet a kis tételű költöztetésre, fuvarozásra sem.

Hogyan tudok megszabadulni a felesleges dolgaimtól ?
Kapcsolatban állunk több alapítvánnyal, ahol fel lehet ajánlani az önnek felesleges tárgyakat, eszközöket. Továbbá vállalunk lomtalanítást is, amennyiben már használhatatlan, felajánlásra alkalmatlan tárgyakról beszélünk.

Vállalják a bútorok szét- és összeszerelését a költöztetés alatt ?
Minden költöztető gépkocsink fel van szerelve az ehez szükséges szerszámokkal, tehát semmilyen problémát nem jelent a bútorszerelés számunkra.

Tudok a költöztető autóban utazni ?
A költöztető cégek felelősségi okokból nem szállíthatnak embereket a költöztető autó hátuljában.

Vállalnak költöztetést teljes csomagolás szolgáltatással is ?
Természetesen vállalunk. Ez gyakori kérés, főleg külföldi költöztetés alkalmával. Tapasztalt költöztettő munkatársainknak alapfeladat a csomagolás.

Kérjek meg családtagot vagy barátot, aki segít a költöztetésben ?
Cégünknél a költöztetés egészét mi végezzük el, hiszen költöztetőink profin képzett és felszerelt szakemberek, akik értenek a nehéz tárgyak cipeléséhez és a költöztető gépkocsi felpakolásához. A munka nem hivatásos költöztetőkkel megnehezíti a dolgunkat és lelassítja a munka menetét.

Mi történik ha nem sikerül becsomagolnom a dolgaimat a költöztetés napjáig ?
Abban az esetben ha úgy látja, hogy nem fog végezni a becsomagolással a költöztetés napjáig, akkor a legfontosabb, hogy szóljon nekünk olyan hamar, amilyen hamar csak lehetséges. Munkatársaink ezután pedig önnel megbeszélik, hogy becsomagolják e ők maguk, vagy eltoljuk a költöztetés napját, amennyiben ez önnek is megfelel.

Vannak tárgyak, amit nem tudok szállíttatni ?
Vállalkozásunk úgyanúgy mint a többi engedéllyel rendelkező költöztetéssel foglalkozó cég nem szállít veszélyes vagy gyúlékony tárgyakat, mint például propán tartály, lőfegyver, rendkívűl értékes festmény. Ezek a tárgyak a furgonban hő hatására felrobbanhatnak vagy meggyulladhatnak. Ezek mellett nem szállítunk pénzt és állatot.

Hogyan biztosítják a bútoraim biztonságát ?
Különleges nyúlékony csomagolóanyag segítségével biztosítjuk bútorai biztonságát. Ez egy nehéz, tiszta műanyag, ami védelmet nyújt bútorainak a költöztetés során.

Zongora és páncélszekrény szállításával foglalkoznak ?
Igen, a nehéz és nagy terjedelmű tárgyak, mint a zongora és a páncélszekrény szállításával is foglalkozunk. Van néhány kollegánk akik kifejezetten az ilyen különlegesen nagy és nehéz tárgyak szállításával foglalkoznak, így maximálisan biztonságban tudhatja féltett tárgyait.

Mi történik hogyha baleset következik be az úton költöztetés közben ?
Noha a költöztetés során bekövetkező autóbalesetek nagyon ritkák, a baleset miatt elveszített időért Önnek nem számolunk fel díjat. Ellenőrizzük, hogy bármely szállított tárgy megsérült e. Ha megsérült bármi is, cseréjük vagy visszaállítjuk eredeti állapotukba. Amennyiben ez nem lehetséges a biztosításunk fedezi a károkat.
Balesetek történnek, de továbbra is minden tőlünk telhetőt megteszünk annak érdekében, hogy elkerüljük az ilyen eseteket.

Költöztetés alatt jelen kell lennem ?
Amennyiben előre pontosan egyeztettünk az elszállítandó holmikról, továbbá pontosan megadta, hogy az új otthonában mely bútort hova kell rakni és felcímkézte a dobozokat, abban az esetben nem szükséges jelen lenni a költöztetés folyamán.

Milyen tanácsot adna a csomagolás során ?
- A biztosítási szabályoknak megfelelően a költöztető társaságok nem szállítanak gyúlékony anyagokat.
- A kerti szerszámokat, a fűnyírót meg kell tisztítani a berakodás elött.
- Szerelje le a berendezést és szerelvényeket, amelyeket magával kíván venni.
- A mosógépet, a mosogatógépet és a tűzhelyet a költözés előtti napon kösse le a vízvezetékről, illetve a gázvezetékről. A mosógép dobjait konzolokkal rögzítse a sérülések elkerülése érdekében. A hűtőszekrényeket és fagyasztókat mosószerrel kell lemosni és alaposan kiszárítani. Ha a fenti elemek bármelyikét nem tisztítják meg és alaposan nem szárítják ki, az esetleges hosszú távú tárolás során penészesedés alakul ki. Mielött a hűtőszekrényt az új otthonában a költöztetés után ismét üzembe helyezné, legalább 8 órán át ne kapcsolja be.Kapcsolat

Pataki Trans
2183 Galgamácsa, Arany János u. 45.
Pataki Barnabás: +36 70 621 5415
E-mail: patakitranskoltoztetes@gmail.com
költöztetés költöztetés
Címkék

KÖLTÖZTETÉS GALGAMÁCSA FUVAROZÁS GALGAMÁCSA LOMTALANÍTÁS BÚTORSZÁLLÍTÁS GALGAMÁCSA