bútorszállítás Dunakeszi

Költöztetés Dunakeszi Bútorszállítás !


+36 70 621 5415 - patakitranskoltoztetes@gmail.com

KÖLTÖZTETÉS DUNAKESZI

Ha költöztetés Dunakeszi és környékén, akkor a legjobb választás a Pataki Trans. Országon belüli és nemzetközi költöztetésnél is számíthat ránk lakások, házak és üzletek számára egyaránt. Cégünk fő profilja a költöztetés, áruszállítás, lomtalanítás, bútorszállítás, fuvarozás, iroda költöztetés és a hozzá szorosan kapcsolódó szolgáltatások. Járműveink kifejezetten bútorszállításra lettek tervezve, illetve a költöztetéshez nélkülözhetetlen összes eszközzel rendelkeznek. Társaságunk szolgáltatását a megbízhatóság, pontosság, rugalmasság és a ránk bízott értékek megóvása vezérli, melyet középkategóriás árszabással biztosítunk megrendelőink és leendő ügyfeleink részére. Lakások, családi házak, üzletek, irodák teljes körű költöztetése. Bútorok és a lakás berendezéseinek, csomagoknak szakszerű szállítása; körültekintő, gondos, sérülésmentes költöztetés, értékeit a Generali Providencia biztosítónál biztosítottuk. Célunk, hogy olyan költöztetési szolgáltatóvá váljunk, akikre bármikor számíthat !


Rólunk írták
költöztetés Dunakeszi
bútorszállítás

A LEGKERESETTEBB KÖLTÖZTETŐ CÉG VAGYUNK DUNAKESZIN

A megfelelő költöztető cég megtalálása nehéz lehet, amelyek akkor állnak rendelkezésre, amikor igazán szükség van rájuk. De mint a legnépszerűbb költöztető cég Dunakeszin, minket bármikor hívhat költöztetési, fuvarozási, lomtalanítási igényével, mi mindig készen állunk. Függetlenül attól, hogy ma vagy holnap, esetleg éjjel vagy nappal költözne vagy csak a jövő hónapban, mi mindig állunk rendelkezésére. A tökéletességre törekszünk és mindent megteszünk azért, hogy ön maximálisan elégedett legyen minden szolgáltatásunkkal és hírünket vihesse barátainak, rokonainak, ismerőseinek. Bármi elszállítunk, bárhonnan és bárhova, rendkívűl rugalmasan kezeljük az ügyfelek igényeit, eltekintve attól, hogy néhány dobozt, esetleg egy darab háztartási gépet vagy egy egész ház bútorait, berendezéseit kell fuvarozni.


Tippek költözködéshez


SZOLGÁLTATÁSOK


rakodás

Költöztetés

Lakások és családi házak teljes körű költöztetése Dunakeszi, az ország és európa bármely pontján. Kérésre személyre szabott árajánlatot adunk, amely tartalmazza km díjjal együtt a teljes költséget. Bútorok és a lakás berendezéseinek szakszerű szállítása, igény szerint csomagolással és bútorszereléssel állunk az Önök rendelkezésére.
lomtalanítás

Áruszállítás

Raklapos és darabos áruszállítást, továbbá bútor és építőanyag áruházakból házhozszállítását vállaljuk! Megrendelőinknek személyre szabott árajánlatot adunk! Egyedi igényekkel is állunk rendelkezésükre, megbízható és szakértő csapatunkkal. Az árajánlat kérés ingyenes, kérjük tegyen egy próbát, nem bánja meg !
költöztetés Dunakeszi

Lomtalanítás

Vállaljuk ingatlanok lomtalanítását és hagyaték felszámolását Dunakeszin és környékén. Hulladék elszállításra kizárólag hivatalos szemétlerakó helyet használunk, mellyel szerződést kötöttünk, így kedvezményes díjjal tudjuk a lomtalanítást végezni.

KÖLTÖZTETÉS ÁRAK DUNAKESZI VÁROSÁBAN

Az alábbi linkek használatával megtekintheti árainkat és akár azonnali árajánlatot is kérhet. Kérjük figyelmesen töltse ki a költöztetési árajánlat kérő űrlapot, mivel áraink az ország különböző területein változhatnak.

Továbbá kérjük vegye figyelembe, hogy amennyiben az ingatlanja megközelítéséhez behajtási- és parkolási engedélyre van szükség, az minden esetben a megrendelőt terheli!


Költöztetés áraink Árajánlat kérése


GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK
Melyik a legalkalmasabb időpont a költözésre ?
Nálunk bármilyen időpont alkalmas a költöztetésre. Mindig készen állunk teljesíteni az ön kéréseit.
Tapasztalataink alapján a legkedveltebb időszak a költözésre a tavasz vége és a nyár. A legtöbb ember a kedvező időjárási viszonyok miatt nyáron választja a költöztetést. Ezért fontolja meg a csúcsidőn kívüli költözést, vagy ha mégis nyáron szükséges költöznie, akkor próbálja jó előre lefoglalni az időpontot.

Hétvégén is vállalnak költöztetést ?
Amennyiben van szabad kapacitásunk, abban az estben hétvégén és ünnepnapokon is vállalunk költöztetést, fuvarozást, lomtalanítást. Kivételt képez ez alól a December 24-26 közötti időszak.

Mikor hívjon minket ?
A költözés napja előtti 4-6 hétben ajánlatos felhívnia minket, hiszen így több időnk lesz felkészülni, eltervezni a költöztetés menetét. Ezáltal pedig minden kérésének eleget tudunk tenni profi módon.

Mennyi ideig tart a költözés ?
Ez nagyon sok tényezőn múlik, mint például, hogy mekkora az otthona, milyen az időjárás, a szállítani kívánt tárgyak mérete, a szükséges fel és lepakolási időtől és a távolságtól a régi és az új otthona között.

Megvalósítható a költöztetés rossz idő esetén ?
Profi csapatunk minden időjárási körülményre fel van készülve, így legyen szó esőről vagy hóról mi megoldjuk a költöztetést. Ilyen körülmények esetén sem keletkezik kár tárgyaiban, hiszen felszerelkezve jövünk, így biztonságban tudhatja bútorait.

Egy darab bútort is fuvaroznak, szállítanak Dunakeszin ?
Természetesen van tehertaxi szolgáltatásunk és nem mondunk nemet a kis tételű költöztetésre, fuvarozásra sem.

Hogyan tudok megszabadulni a felesleges dolgaimtól ?
Kapcsolatban állunk több alapítvánnyal, ahol fel lehet ajánlani az önnek felesleges tárgyakat, eszközöket. Továbbá vállalunk lomtalanítást is, amennyiben már használhatatlan, felajánlásra alkalmatlan tárgyakról beszélünk.

Vállalják a bútorok szét- és összeszerelését a költöztetés alatt ?
Minden költöztető gépkocsink fel van szerelve az ehez szükséges szerszámokkal, tehát semmilyen problémát nem jelent a bútorszerelés számunkra.

A gyárilag lapra szerelt bútorokat szét kell szerelni ?
Nem szükséges szétszerelni, amennyiben a mérete nem okoz problémát (például 5-6 ajtós szekrény). Sokkal egyszerűbb a bútorokat egyben mozgatni, mint a lapokat, amelyek elcsúszhatnak, zsanérok és fogantyúk állnak ki belőlük.

Tudok a költöztető autóban utazni ?
A költöztető cégek felelősségi okokból nem szállíthatnak embereket a költöztető autó hátuljában.

Vállalnak költöztetést teljes csomagolás szolgáltatással is ?
Természetesen vállalunk. Ez gyakori kérés, főleg külföldi költöztetés alkalmával. Tapasztalt költöztettő munkatársainknak alapfeladat a csomagolás.

Kérjek meg egy barátot, hogy segítsen a költöztetésben ?
Cégünknél a költöztetés egészét mi végezzük el, hiszen költöztetőink profin képzett és felszerelt szakemberek, akik értenek a nehéz tárgyak cipeléséhez és a költöztető gépkocsi felpakolásához. A munka nem hivatásos költöztetőkkel megnehezíti a dolgunkat és lelassítja a munka menetét.

Mi történik ha nem sikerül becsomagolnom a dolgaimat a költöztetésig ?
Abban az esetben ha úgy látja, hogy nem fog végezni a becsomagolással a költöztetés napjáig, akkor a legfontosabb, hogy szóljon nekünk olyan hamar, amilyen hamar csak lehetséges. Munkatársaink ezután pedig önnel megbeszélik, hogy becsomagolják e ők maguk, vagy eltoljuk a költöztetés napját, ha ez önnek is megfelel.

Vannak tárgyak, amit nem tudok szállíttatni ?
Vállalkozásunk úgyanúgy mint a többi engedéllyel rendelkező költöztetéssel foglalkozó cég nem szállít veszélyes vagy gyúlékony tárgyakat, mint például propán tartály, lőfegyver, rendkívűl értékes festmény. Ezek a tárgyak a furgonban hő hatására felrobbanhatnak vagy meggyulladhatnak. Ezek mellett nem szállítunk pénzt és állatot.

Zongora és páncélszekrény szállításával foglalkoznak ?
Igen, szakértők vagyunk a nehéz és nagy terjedelmű tárgyak, mint a zongora és a páncélszekrény szállításában. Van néhány kollegánk akik kifejezetten az ilyen különlegesen nagy és nehéz tárgyak szállításával foglalkoznak, így maximálisan biztonságban tudhatja féltett tárgyait.

Biztosítanak biztonságos tárolási lehetőséget a bútorok számára ?
Igen! Dunakeszi és környékén Kedvezményes raktározási árakat kínálunk a szállítandó tárgyakra.

Mi történik hogyha baleset következik be az úton költöztetés közben ?
Noha a költöztetés során bekövetkező autóbalesetek nagyon ritkák, a baleset miatt elveszített időért Önnek nem számolunk fel díjat. Ellenőrizzük, hogy bármely szállított tárgy megsérült e. Ha megsérült bármi is, cseréjük vagy visszaállítjuk eredeti állapotukba. Amennyiben ez nem lehetséges a biztosításunk fedezi a károkat.
Balesetek történnek, de továbbra is minden tőlünk telhetőt megteszünk annak érdekében, hogy elkerüljük az ilyen eseteket.

Költöztetés alatt jelen kell lennem ?
Amennyiben előre pontosan egyeztettünk az elszállítandó holmikról, továbbá pontosan megadta, hogy az új otthonában mely bútort hova kell rakni és felcímkézte a dobozokat, abban az esetben nem szükséges jelen lenni a költöztetés folyamán.

Milyen tanácsot adna a csomagolás során ?
- A biztosítási szabályoknak megfelelően a költöztető társaságok nem szállítanak gyúlékony anyagokat.
- A kerti szerszámokat, a fűnyírót meg kell tisztítani a berakodás elött.
- Szerelje le a berendezést és szerelvényeket, amelyeket magával kíván venni.
- A mosógépet, a mosogatógépet és a tűzhelyet a költözés előtti napon kösse le a vízvezetékről, illetve a gázvezetékről. A mosógép dobjait konzolokkal rögzítse a sérülések elkerülése érdekében. A hűtőszekrényeket és fagyasztókat mosószerrel kell lemosni és alaposan kiszárítani. Ha a fenti elemek bármelyikét nem tisztítják meg és alaposan nem szárítják ki, az esetleges hosszú távú tárolás során penészesedés alakul ki. Mielött a hűtőszekrényt az új otthonában a költöztetés után ismét üzembe helyezné, legalább 8 órán át ne kapcsolja be.

A költöztetés, fuvarozás, bútorszállítás áraik tartalmazzák az ÁFA-t ?
Alanyi adómentesek vagyunk. A feltüntetett árakat semmilyen plusz költésg nem terheli.


MIÉRT KÖLTÖZZÖN DUNAKESZIRE ?

Dunakeszi egy város Pest megyében, a Dunakeszi járás székhelye. A "Dunakanyar kapuja"-ként is emlegetik. Dunakeszi város a Duna bal partján, Budapesttől mintegy 15 kilométerre északra helyezkedik el. Dunakeszi az Alföld Duna menti síkság középtájához tartozik, azon belül nagy része a Pesti-hordalékkúpsíkság, kisebb része a Vác–Pesti-Duna-völgy kistájak területén található. Dunakeszi Budapesttel, Fóttal, Göddel és a Szentendrei-szigeten a Szigetmonostorhoz tartozó Horánnyal határos. Dunakeszi területének nagy része 100 és 160 m közötti tengerszint feletti magasságon helyezkedik el. A Duna mentén, a Vác-Pesti-Duna-völgyhöz tartozó terület a legalacsonyabb, amely enyhén hullámos felszínű síkság.


Dunakeszi


Közlekedés


Vonattal
Dunakeszinek három vasútállomása van. Dunakeszi-Gyártelep, Dunakeszi, Dunkaeszi-Alsó. Vonattal a Nyugati pályaudvar és Szob között lehet közlekedni.

Hajóval
Dunakeszi komp a Rév utca és Duna sor sarkától indul félóránként a Szentendrei-szigetre. Hétköznapok 05:35-20:35, hétvégék 06:35-20:35. ☏ +36 26 393795.

Busszal
A 2. főúton közlekedő autóbuszokkal Újpest és Vác között lehet közlekedni.


Szabadidő


Horgászat
Dunakeszi-tó (Dunakeszi Kavicsbányató) a Dunakeszi-alsó vasútállomásnál helyezkedik el. Villamossal a „káposztásmegyer” terminálig további öt perc sétára. A 30-os, 122-es autóbusszal (induljon az M3 'Újpest-Városkapu' metróállomástól), 126A-ig az utolsó megállóig a 'Káposztásmegyer, Mogyoródi-patak' -ig, tovább sétálva a Külső Szilágyi úton az M0-os autópálya hídja alatt. A halőr épület a tó déli partján, az út jobb oldalán), ☏ +36 27-392-785. Nyitva: Nappal: Napkelte és napnyugta között. Éjszakai horgászat május 1. és október 30. között, pénteken és szombaton, az állami ünnepek és az ünnepi ünnepek előtt. Ez a tó megmaradt a kavicsbányászat után. A víz felszíne húsz hektár, a víz mélysége átlagosan több, mint négy méter.

Sport- és hobbirepülőtér
Dunakeszin egy vitorlázó repülőtér működik, amely elsősorban a sportrepülés és hobbirepülés szerelmeseinek biztosít sportolási és kikapcsolódási lehetőséget. Így gyakori Dunakeszi légterében a vitorlázók és sárkányrepülősök látványa.
Dunakeszin található a MALÉV repülőklub bázisa. A 2. és a 2/A úton megközelíthető reptéren minden évben megtartják a hagyományos repülőnapot illetve nagyobb cégek rednszeresen tartanak itt vállalalti összejöveteleket, rendezvényeket.

Lovaglás
Alagi versenypálya és edzőközpont, Lósport telep (2120 Dunakeszi, Verseny utca). Egy évszázados versenypálya. A tréningközpont nagyszerű lehetőséget kínál a lovaglásra a látogatók számára. A dunakeszi lovassport története 1889-ben kezdődött, amikor a Magyar Lovaregylet – első elnöke gróf Széchenyi István volt – megvette Alagpusztát és a legnagyobb birtokosként a Szent Mihály templom kegyura lett. A lovasegyletnek ekkor még nem volt saját tulajdonú versenypályája.Kapcsolat

Pataki Trans
Cím: 2120 Dunakeszi, Határ u. 10.
Pataki Barnabás: +36 70 621 5415
E-mail: patakitranskoltoztetes@gmail.com
költöztetés költöztetés
Címkék

KÖLTÖZTETÉS DUNAKESZI BÚTORSZÁLLÍTÁS KÖLTÖZTETÉS OLCSÓN DUNAKESZIN