mosógép házhozszállítás

Mosógép házhozszállítás !


+36 70 621 5415 - patakitranskoltoztetes@gmail.com
NÉHÁNY SZÓBAN CÉGÜNKRŐL
Ha mosógép házhozszállítás Budapest és környékén, akkor a legjobb választás a Pataki Trans. Budapest környéki házhozszállításnál is számíthat ránk lakások, házak és üzletek megbízásából egyaránt. Vállalkozásunk elsődleges profilja a költöztetés, szállítás, házhozszállítás, bútorszállítás és a hozzá fűződő szolgáltatások. A Pataki Trans szolgáltatását a megbízhatóság, pontosság, rugalmasság jellemzi, melyet középkategóriás árszabással biztosítunk megrendelőink és leendő ügyfeleink részére. Lakások, családi házak, üzletek, irodák teljes körű költöztetése. Bútorok és a lakás berendezéseinek, csomagoknak szakszerű szállítása; körültekintő, gondos, sérülésmentes szállítás, értékeit a Generali Providencia biztosítónál biztosítottuk. Célunk, hogy olyan fuvarozási szolgáltatóvá váljunk, akikre bármikor számíthat !


Rólunk írták
bútorszállítás
fuvarozás
MIÉRT MINKET VÁLASSZON ?
A Pataki Trans költöztető és fuvarozó cég több mint 10 év tapasztalattal vállal magas színvonalú költöztetést magánszemélyeknek és vállalkozásoknak Budapest és környékén. Ez idő alatt nagy gyakorlatot szereztünk bútorszállítás, fuvarozás és házhozszállítás terén, melyet igyekszünk minden munkánk alkalmával tovább kamatoztatni. Szerénytelenség nélkül mondhatjuk, hogy országunk egyik legmegbízhatóbb költöztető cégét tudhatjuk magunkénak, melyet ügyfeleink visszajelzései is bizonyítanak. Nagyon tapasztalt csapatunk megóvja önt a költözés stresszétől azáltal, hogy egy személyre szabott és hatékony szállítás tervet készít és hajt végre, amely minden részletre kiterjed. Akár egy jól megtermett páncélszekrény vagy egy értékes antik tárgy szállítását bízza ránk, ha az ön számára értékes, akkor nekünk is rendkívűl fontos.

Munkatársaink a vállalkozás egyik legjobbjai !
- Egy teljes körű szolgáltatást nyújtó költöztető cég vagyunk, amely az ügyfelek igényeihez igazodik.
- Mi vagyunk, akik szakértői tanácsokat, életképes lehetőségeket és állásfoglalásokat nyújtanak a költöztetés minden aspektusára.
- Nem számlázunk ki meg sem történt vagy felesleges szolgáltatásokat, nálunk nincsenek rejtett költségek !
- Elkötelezettek vagyunk azért, hogy ügyfeleink számára a legmagasabb szintű szolgáltatást biztosítsuk csapatunkkal, legyen szó költöztetés, bútorszállítás vagy akár fuvarozás szolgáltatásról.
- Büszkeséggel tölt el, hogy költöztető vállakozásunk családi tulajdonban lévő és üzemeltetett cég.

Az ígéretünk (melyet be is tartunk):
Érdekeltek vagyunk abban, hogy ma önnel üzleteljünk és élethosszig tartó kapcsolatokat építsünk fel. Továbbá reménykedjünk abban, hogy ajánlja majd szolgáltatásainkat rokonainak, barátainak, ismerőseinek. E célból elkötelezettségünk az, hogy a legmagasabb szintű professzionális szolgáltatást kínáljuk, a legtisztább, legbiztonságosabb és leginkább szervezett környezettel.
Mi törődünk vevőinkkel és alkalmazottainkkal. Csak a maximálisan elégedett ügyfelekkel leszünk elégedettek.


Tippek költözködéshez


SZOLGÁLTATÁSOK


rakodás

Költöztetés

Lakások és családi házak teljes körű költöztetése az ország és európa bármely pontján. Kérésre személyre szabott árajánlatot adunk, amely tartalmazza km díjjal együtt a teljes költséget. Bútorok és a lakás berendezéseinek szakszerű szállítása, igény szerint csomagolással és bútorszereléssel állunk az Önök rendelkezésére.
lomtalanítás

Házhozszállítás

Mosógép házhozszállítás, bútorszállítás és építőanyag áruházakból elszállítását vállaljuk! Megrendelőinknek személyre szabott árajánlatot adunk! Egyedi igényekkel is állunk rendelkezésükre, megbízható és szakértő csapatunkkal. Az árajánlat kérés ingyenes, kérjük tegyen egy próbát, nem bánja meg !
költöztetés budapest

Lomtalanítás

Vállaljuk ingatlanok lomtalanítását és hagyaték felszámolását az ország egész területén. Hulladék elszállításra kizárólag hivatalos szemétlerakó helyet használunk, mellyel szerződést kötöttünk, így kedvezményes, viszonylag olcsó áron tudjuk a lomtalanítást végezni.


ÁRAINK

A feltüntetett mosógép szállítás árak Budapest és környékén érvényesek.


Ezen kívül 150 Ft/km díjat számolunk fel.

Költöztetés esetén minimum 2 órát, továbbá minden megkezdett órát kiszámlázunk.
Alapdíj: +1 óra. Árainkat ÁFA nem terheli, alanyi adómentes költöztető cég vagyunk.

Minden 100kg-ot meghaladó tárgy esetén egyedi díjszabás van érvényben.

Árajánlat kérésemosógép
fuvarozás

fuvarozás
mosógép áraink


Épületen belüli rakodás esetén (tehát tehergépkocsi nélkül csak rakodás) az ár: 2500 Ft/Óra/Fő
Minimum 4 órányi díj mindenképpen fizetendő !
Nincs hétvégi- és emeleti felár !

Egy egyszerű példa: Önnek egy átlagosan berendezett két szobás lakása van és a költözés időtartama 2 fővel 4 óra: 4x8.000.Ft=32.000.Forint + 1 óra alapdíj.
Nálunk nincsenek rejtett költségek!Kapcsolat

Pataki Trans
2119 Budapest, Határ utca 4.
Pataki Barnabás: +36 70 621 5415
E-mail: patakitranskoltoztetes@gmail.com
mosógép költöztetés
Címkék

MOSÓGÉP SZÁLLÍTÁS BUDAPEST MOSÓGÉP HÁZHOZSZÁLLÍTÁS FUVAROZÁS