bútorszállítás Bátonyterenye

Költöztetés Bátonyterenye és környéjén !


+36 70 621 5415 - patakitranskoltoztetes@gmail.com

KÖLTÖZTETÉS BÁTONYTERENYE

Ha költözés Bátonyterenye és környékén az Ön jelenlegi igénye, akkor a legjobb választás a Pataki Trans. Országon belüli és nemzetközi költözés esetén is számíthat ránk, legyen szó lakásokról, házakról vagy üzletekről egyaránt. Cégünk fő profilja a költöztetés, áruszállítás, lomtalanítás, bútorszállítás, fuvarozás, iroda költöztetés és az ezekhez szorosan kapcsolódó szolgáltatások. Járműveink kifejezetten bútorszállításra lettek tervezve, és rendelkeznek a költöztetéshez szükséges összes eszközzel. Szolgáltatásainkat a megbízhatóság, pontosság, rugalmasság és az általunk költöztetett értékek megóvása vezérli, középkategóriás árszabással biztosítva megrendelőink és leendő ügyfeleink számára. Teljes körű költöztetést vállalunk lakásokhoz, családi házakhoz, üzletekhez és irodákhoz egyaránt. Bútorok és lakásberendezések szakszerű szállítása; körültekintő, gondos, sérülésmentes költöztetés; értékeinek biztosítása a Generali Providencia biztosítónál. Célunk az, hogy olyan költöztetési szolgáltatóvá váljunk, akikre bármikor számíthat. !


Rólunk írták
költöztetés Bátonyterenye
bútorszállítás

A LEGKERESETTEBB KÖLTÖZTETŐ CÉG VAGYUNK BÁTONYTERENYÉN

A megfelelő költöztető cég megtalálása nehéz lehet, amelyek akkor állnak rendelkezésre, amikor igazán szükség van rájuk. De mint a legnépszerűbb költöztető cég Bátonyterenyeön, minket bármikor hívhat költöztetési, fuvarozási, lomtalanítási igényével, mi mindig készen állunk.

Függetlenül attól, hogy ma vagy holnap, esetleg éjjel vagy nappal költözne vagy csak a jövő hónapban, mi mindig állunk rendelkezésére. A tökéletességre törekszünk és mindent megteszünk azért, hogy ön maximálisan elégedett legyen minden szolgáltatásunkkal és hírünket vihesse barátainak, rokonainak, ismerőseinek. Bármi elszállítunk, bárhonnan és bárhova, rendkívűl rugalmasan kezeljük az ügyfelek igényeit, eltekintve attól, hogy néhány dobozt, esetleg egy darab háztartási gépet vagy egy egész ház bútorait, berendezéseit kell fuvarozni.


Tippek költözködéshez


SZOLGÁLTATÁSOK


rakodás

Költöztetés

Lakások és családi házak teljes körű költöztetése Bátonyterenye, az ország és európa bármely pontján. Kérésre személyre szabott árajánlatot adunk, amely tartalmazza km díjjal együtt a teljes költséget. Bútorok és a lakás berendezéseinek szakszerű szállítása, igény szerint csomagolással és bútorszereléssel állunk az Önök rendelkezésére.
áruszállítás

Áruszállítás

Raklapos és darabos áruszállítást, továbbá bútor és építőanyag áruházakból házhozszállítását vállaljuk! Megrendelőinknek személyre szabott árajánlatot adunk! Egyedi igényekkel is állunk rendelkezésükre, megbízható és szakértő csapatunkkal. Az árajánlat kérés ingyenes, kérjük tegyen egy próbát, nem bánja meg !
költöztetés Bátonyterenye és vonzáskörzetében

Lomtalanítás

Vállaljuk ingatlanok lomtalanítását és hagyaték felszámolását Bátonyterenyeön és környékén. Hulladék elszállításra kizárólag hivatalos szemétlerakó helyet használunk, mellyel szerződést kötöttünk, így kedvezményes díjjal tudjuk a lomtalanítást végezni.

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK ÁLTALÁNOSSÁGBAN

MELYIK A LEGALKALMASABB IDŐPONT A KÖLTÖZTETÉSRE?

Nálunk bármilyen időpont alkalmas a költöztetésre. Mindig készen állunk teljesíteni az ön kéréseit.
Tapasztalataink alapján a legkedveltebb időszak a költözésre a tavasz vége és a nyár. A legtöbb ember a kedvező időjárási viszonyok miatt nyáron választja a költöztetést. Ezért fontolja meg a csúcsidőn kívüli költözést, vagy ha mégis nyáron szükséges költöznie, akkor próbálja jó előre lefoglalni az időpontot.

HÉTVÉGÉN IS VÁLLALNAK KÖLTÖZTETÉST ?

Amennyiben van szabad kapacitásunk, abban az estben hétvégén és ünnepnapokon is vállalunk költöztetést, fuvarozást, lomtalanítást. Kivételt képez ez alól a December 24-26 közötti időszak.

MENNYI IDEIG TART A KÖLTÖZÉS?

Ez nagyon sok tényezőn múlik, mint például, hogy mekkora az otthona, milyen az időjárás, a szállítani kívánt tárgyak mérete, a szükséges fel és lepakolási időtől és a távolságtól a régi és az új otthona között.

MEGVALÓSÍTHATÓ A KÖLTÖZTETÉS ROSSZ IDŐ ESETÉN IS?

Profi csapatunk akármilyen időjárási körülményre fel van készülve, így legyen szó esőről vagy hóról mi megoldjuk a költöztetést. Ilyen körülmények esetén sem keletkezik kár tárgyaiban, hiszen felszerelkezve jövünk, így biztonságban tudhatja bútorait.

EGY DARAB BÚTORT IS FUVAROZNAK, SZÁLLÍTANAK?

Természetesen van tehertaxi szolgáltatásunk és nem mondunk nemet a kis tételű költöztetésre, fuvarozásra sem.

HOGYAN TUDOK MEGSZABADULNI A FELESLEGES DOLGAIMTÓL?

Kapcsolatban állunk több alapítvánnyal, ahol fel lehet ajánlani az önnek felesleges tárgyakat, eszközöket. Továbbá vállalunk lomtalanítás szolgáltatást is, amennyiben már használhatatlan, felajánlásra alkalmatlan tárgyakról beszélünk.

VÁLLALJÁK A BÚTOROK SZÉT-, ÉS ÖSSZESZERELÉSÉT A KÖLTÖZTETÉS ALATT?

Minden költöztető gépkocsink fel van szerelve az ehez szükséges szerszámokkal, tehát semmilyen problémát nem jelent a bútorszerelés számunkra.

A GYÁRILAG LAPRA SZERELT BÚTOROKAT SZÉT KELL SZERELNI?

Nem szükséges szétszerelni, amennyiben a mérete nem okoz problémát (például 5-6 ajtós szekrény). Sokkal egyszerűbb a bútorokat egyben mozgatni, mint a lapokat, amelyek elcsúszhatnak, zsanérok és fogantyúk állnak ki belőlük.

TUDOK A KÖLTÖZTETŐ AUTÓBAN UTAZNI?

A költöztető cégek felelősségi okokból nem szállíthatnak embereket a költöztető autó hátuljában.

KÉRJEK MEG EGY BARÁTOT, HOGY SEGÍTSEN A KÖLTÖZTETÉSBEN?

Cégünknél a költöztetés egészét mi végezzük el, hiszen költöztetőink profin képzett és felszerelt szakemberek, akik értenek a nehéz tárgyak cipeléséhez és a költöztető gépkocsi felpakolásához. A munka nem hivatásos költöztetőkkel megnehezíti a dolgunkat és lelassítja a munka menetét.

VANNAK TÁRGYAK AMIKET NEM TUDNAK SZÁLLÍTANI?

Vállalkozásunk úgyanúgy mint a többi engedéllyel rendelkező költöztetéssel foglalkozó cég nem szállít veszélyes vagy gyúlékony tárgyakat, mint például propán tartály, lőfegyver, rendkívűl értékes festmény. Ezek a tárgyak a furgonban hő hatására felrobbanhatnak vagy meggyulladhatnak. Ezek mellett nem szállítunk pénzt és állatot.

ZONGORA ÉS PÁNCÉLSZEKRÉNY SZÁLLÍTÁSÁVAL FOGLALKOZNAK?

Igen, a nehéz és nagy terjedelmű tárgyak, mint a zongora és a páncélszekrény szállításával is foglalkozunk. Van néhány kollegánk akik kifejezetten az ilyen különlegesen nagy és nehéz tárgyak szállításával foglalkoznak, így maximálisan biztonságban tudhatja féltett tárgyait.

BIZTOSÍTANAK TÁROLÁSI LEHETŐSÉGET A BÚTOROK SZÁMÁRA?

Igen! Mind a kiindulási, mind a rendeltetési helyen. Kedvezményes raktározási árakat kínálunk a szállítandó tárgyakra.

MI TÖRTÉNIK HA BALESET KÖVETKEZIK BE AZ ÚTON KÖLTÖZTETÉS KÖZBEN?

A költöztetés Budapest környékén igen jelentős forgalomban zajlik, de a bekövetkező autóbalesetek nagyon ritkák. Amennyiben mégis megtörténne baj, a baleset miatt elveszített időért Önnek nem számolunk fel díjat. Ellenőrizzük, hogy bármely szállított tárgy megsérült e. Ha mégis bármi megsérülne, akkor cseréljük vagy visszaállítjuk eredeti állapotukba. Amennyiben ez nem lehetséges a biztosításunk fedezi a károkat.
Balesetek történnek, de továbbra is minden tőlünk telhetőt megteszünk annak érdekében, hogy elkerüljük az ilyen eseteket.

KÖLTÖZTETÉS ALATT JELEN KELL LENNEM?

Amennyiben előre pontosan egyeztettünk az elszállítandó holmikról, továbbá pontosan megadta, hogy az új otthonában mely bútort hova kell rakni és felcímkézte a dobozokat, abban az esetben nem szükséges jelen lenni a költöztetés folyamán.

A WEBOLDALON SZEREPLŐ ÁRAK A VALÓSÁGNAK MEGFELELNEK?

Az oldalunkon feltüntetett árak teljes egészében a valóságot tükrözik. Egyébként kérésre, mindenkinek személyre szabott árat adunk és azon garantáltan nem változtatunk semmilyen esetben sem.

A SZOLGÁLTATÁSAIK ÁRAI TARTALMAZZÁK AZ ÁFA-T?

Alanyi adómentes számlát adunk. A feltüntetett árakat semmilyen plusz költésg nem terheli.

Csomagolás a költöztetés során


MI TÖRTÉNIK HA NEM SIKERÜL BECSOMAGOLNOM A DOLGAIMAT A KÖLTÖZTETÉSIG?

Abban az esetben ha úgy látja, hogy nem fog végezni a becsomagolással a költöztetés napjáig, akkor a legfontosabb, hogy szóljon nekünk olyan hamar, amilyen hamar csak lehetséges. Munkatársaink ezután pedig önnel megbeszélik, hogy becsomagolják e ők maguk, vagy eltoljuk a költöztetés napját, amennyiben ez önnek is megfelel.

VÁLLALNAK KÖLTÖZTETÉST TELJES CSOMAGOLÁSI SZOLGÁLTATÁSSAL IS?

Természetesen vállalunk. Ez gyakori kérés, főleg külföldi költöztetés alkalmával. Tapasztalt költöztettő munkatársainknak alapfeladat a csomagolás.

MILYEN TANÁCSOT ADNA A CSOMAGOLÁS TEKINTETÉBEN?

 • A biztosítási szabályoknak megfelelően a költöztető társaságok nem szállítanak gyúlékony anyagokat.
 • A kerti szerszámokat, a fűnyírót meg kell tisztítani a berakodás elött.
 • Szerelje le a berendezést és szerelvényeket, amelyeket magával kíván venni.
 • A mosógépet, a mosogatógépet és a tűzhelyet a költözés előtti napon kösse le a vízvezetékről, illetve a gázvezetékről. A mosógép dobjait konzolokkal rögzítse a lehetséges sérülések elkerülése érdekében. A hűtőszekrényeket és fagyasztókat mosószerrel kell lemosni és alaposan kiszárítani. Ha a fenti elemek bármelyikét nem tisztítják meg és alaposan nem szárítják ki, az esetleges hosszú távú tárolás során penészesedés alakul ki. Mielött a hűtőszekrényt az új otthonában a költöztetés után ismét üzembe helyezné, legalább 8 órán át ne kapcsolja be.


 • HOGYAN BIZTOSÍTJÁK A BÚTORAIM BIZTONSÁGÁT?

  Különleges nyúlékony csomagolóanyag segítségével biztosítjuk bútorai biztonságát. Ez egy nehéz, tiszta műanyag, ami védelmet nyújt bútorainak a költöztetés során.


  MIÉRT KÖLTÖZZÖN BÁTONYTERENYÉRE ?

  Bátonyterenye Nógrád megye harmadik legnagyobb települése, emellett a Bátonyterenyei járás székhelye is. A város területe már a bronzkor második felében, i. e. körülbelül 1500-ban lakott volt, erről jelentős régészeti lelőhelyek tanúskodnak. Az első írásos említés csak 1216-ból származik. Bátonyterenye 1984. január 1-jén jött létre, amikor Nagybátony (melyet 1965-ben egyesítettek Maconkával), Kisterenye és Szúpatak egyesült. Városi rangot 1989-ben kapott. A város (különösen Kisterenye) egyik híres szülötte Abonyi Lajos író. Bátonyterenye része a Novohrad-Nógrád UNESCO Globális Geoparknak.  Kapcsolat

  Pataki Trans
  Cím: 3078 Bátonyterenye, Ózdi út
  Pataki Barnabás: +36 70 621 5415
  E-mail: patakitranskoltoztetes@gmail.com
  költöztetés költöztetés Bátonyterenye
  Címkék

  KÖLTÖZTETÉS BÁTONYTERENYE BÚTORSZÁLLÍTÁS