költöztetés Budapest XVI. kerületében, Rákospalotán.

Költöztetés Budapest XVI. kerületében!


+36 70 621 5415 - patakitranskoltoztetes@gmail.com

KÖLTÖZTETÉS BUDAPEST XVI. KERÜLETÉBEN ÉS KÖRNYÉKÉN

Amennyiben az igény, költöztetés Budapest XVI. kerületében, akkor a legjobb választás csak a Pataki Trans lehet. Országon belüli és nemzetközi költöztetésnél is számíthat ránk házak, lakások, cégek és üzletek számára egyaránt. Vállalkozásunk elsődleges profilja a költöztetés, áruszállítás, lomtalanítás, bútorszállítás, fuvarozás, iroda költöztetés. Járműveink bútorszállításra lettek tervezve, illetve a költöztetéshez nélkülözhetetlen minden eszközzel rendelkeznek. Társaságunk szolgáltatását a pontosság, a megbízhatóság, a rugalmasság és a ránk bízott értékek megóvása vezérli, melyet középkategóriás árakkal biztosítunk megrendelőink és leendő ügyfeleink részére. Lakások, családi házak, üzletek, irodák teljes körű költöztetése. Bútorok és a lakás berendezéseinek, csomagoknak szakszerű szállítása; körültekintő, gondos, sérülésmentes költöztetés, értékeit a Generali Providencia biztosítónál biztosítottuk. Célunk, hogy olyan költöztetési szolgáltatóvá tudjunk válni, akikre bármikor számíthat!


Rólunk írták
Költöztetés a fővárosban
bútorszállítás

A LEGKERESETTEBB KÖLTÖZTETŐ CÉG VAGYUNK BUDAPEST XVI. KERÜLETÉBEN

A megfelelő költöztető cég megtalálása nem könnyű feladat, amely akkor áll rendelkezésre, amikor igazán szükség van rá. De mint az egyik legnépszerűbb költöztető cég Budapesten, minket bármikor hívhat költöztetési, fuvarozási, lomtalanítási igényével, mi mindig készen állunk. Függetlenül attól, hogy ma vagy holnap, esetleg éjjel vagy nappal költözne vagy csak a jövő hónapban, mi mindig állunk rendelkezésére. A tökéletességre törekszünk és mindent megteszünk azért, hogy ön maximálisan elégedett legyen minden szolgáltatásunkkal és hírünket vihesse barátainak, rokonainak, ismerőseinek. Bármit elszállítunk, bárhonnan és bárhova, rendkívűl rugalmasan kezeljük az ügyfelek igényeit, eltekintve attól, hogy néhány dobozt, esetleg egy darab háztartási gépet vagy egy egész ház bútorait, berendezéseit kell fuvarozni.


Tippek költözködéshez


SZOLGÁLTATÁSOK
rakodás

Költöztetés

Cégünk vállalja családi házak, lakások és irodák teljes körű költöztetését az ország és európa bármely pontján. Fő tevékenységi körünk viszont a költöztetés Budapest és vonzáskörzetében. Kérésre személyre szabott árajánlatot adunk, amely tartalmazza km díjjal együtt a teljes költséget. Bútorok és a lakás berendezéseinek szakszerű szállítása, igény szerint csomagolással és bútorszereléssel állunk az Önök rendelkezésére.
lomtalanítás

Áruszállítás

Raklapos és darabos áruszállítást, továbbá bútor és építőanyag áruházakból házhozszállítását vállaljuk! Megrendelőinknek személyre szabott árajánlatot adunk! Egyedi igényekkel is állunk rendelkezésükre, megbízható és szakértő csapatunkkal. Az árajánlat kérés ingyenes, kérjük tegyen egy próbát, nem bánja meg !
költöztetés budapest

Lomtalanítás

Vállaljuk ingatlanok lomtalanítását és hagyaték felszámolását Budapesten és környékén. Hulladék elszállításra kizárólag hivatalos szemétlerakó helyet használunk, mellyel szerződést kötöttünk, így kedvezményes díjjal tudjuk a lomtalanítást végezni. Sittet sem normál, sem zsákos formában nem tudunk elszállítani.


KÖLTÖZTETÉS BUDAPEST XVI. KERÜLETÉBEN - ÁRAKA feltüntetett költöztetés / bútorszállítás árak Budapest XVI. kerületében és szomszédságában érvényesek.


Ezen kívül 180 Ft/km díjat számolunk fel.

Költöztetés esetén minimum 2 órát, továbbá minden megkezdett órát kiszámlázunk.
Alapdíj: +1 óra. Árainkat ÁFA nem terheli, alanyi adómentes költöztető cég vagyunk.

Minden 100kg-ot meghaladó tárgy esetén egyedi díjszabás van érvényben.

Árajánlat kérése


olcsó költöztetés
fuvarozás és bútorszállítás

fuvarozás
budapest áraink


Épületen belüli rakodás esetén (tehát tehergépkocsi nélkül csak rakodás) az ár: 2500 Ft/Óra/Fő
Minimum 4 órányi díj mindenképpen fizetendő !
Nincs hétvégi- és emeleti felár !

Egy egyszerű példa: Önnek egy átlagosan berendezett két szobás lakása van és a költözés időtartama 2 fővel 4 óra: 4x10.000.Ft=40.000.Ft + 1 óra alapdíj.
Nálunk nincsenek rejtett költségek!


GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK ÁLTALÁNOSSÁGBAN

MELYIK A LEGALKALMASABB IDŐPONT A KÖLTÖZTETÉSRE?

Nálunk minden időpont alkalmas a költöztetésre. Mindig készen állunk teljesíteni a megbízó kéréseit.
Tapasztalataink alapján a legkedveltebb időszak a költözésre a tavasz vége és a nyár. A legtöbb ember a kedvező időjárási viszonyok miatt nyáron választja a költöztetést. Ezért fontolja meg a csúcsidőn kívüli költözést, vagy ha mégis nyáron szükséges költöznie, akkor próbálja jó előre lefoglalni az időpontot.

HÉTVÉGÉN IS VÁLLALNAK KÖLTÖZTETÉST ?

Amennyiben van szabad kapacitásunk, abban az estben hétvégén és ünnepnapokon is vállalunk költöztetést, fuvarozást, lomtalanítást. Kivételt képez ez alól a December 24-26 közötti időszak.

MENNYI IDEIG TART A KÖLTÖZÉS?

Ez nagyon sok tényezőn múlik, mint például, hogy mekkora az otthona, milyen az időjárás, a szállítani kívánt tárgyak mérete, a szükséges fel és lepakolási időtől és a távolságtól a régi és az új otthona között.

MEGVALÓSÍTHATÓ A KÖLTÖZTETÉS ROSSZ IDŐ ESETÉN IS?

Profi csapatunk akármilyen időjárási körülményre fel van készülve, így legyen szó esőről vagy hóról mi megoldjuk a költöztetést. Ilyen körülmények esetén sem keletkezik kár tárgyaiban, hiszen felszerelkezve jövünk, így biztonságban tudhatja bútorait. Amíg rossz időben Ön nézi a Költözés című filmet, addig mi serényen dolgozunk.

EGY DARAB BÚTORT IS FUVAROZNAK, SZÁLLÍTANAK?

Természetesen van tehertaxi szolgáltatásunk és nem mondunk nemet a kis tételű költöztetésre, fuvarozásra sem.

HOGYAN TUDOK MEGSZABADULNI A FELESLEGES DOLGAIMTÓL?

Kapcsolatban állunk több alapítvánnyal, ahol fel lehet ajánlani az önnek felesleges tárgyakat, eszközöket. Továbbá vállalunk lomtalanítás szolgáltatást is, amennyiben már használhatatlan, felajánlásra alkalmatlan tárgyakról beszélünk.

VÁLLALJÁK A BÚTOROK SZÉT-, ÉS ÖSSZESZERELÉSÉT A KÖLTÖZTETÉS ALATT?

Minden költöztető gépkocsink fel van szerelve az ehez szükséges szerszámokkal, tehát semmilyen problémát nem jelent a bútorszerelés számunkra.

A GYÁRILAG LAPRA SZERELT BÚTOROKAT SZÉT KELL SZERELNI?

Nem szükséges szétszerelni, amennyiben a mérete nem okoz problémát (például 5-6 ajtós szekrény). Sokkal egyszerűbb a bútorokat egyben mozgatni, mint a lapokat, amelyek elcsúszhatnak, zsanérok és fogantyúk állnak ki belőlük.

TUDOK A KÖLTÖZTETŐ AUTÓBAN UTAZNI?

A költöztető cégek felelősségi okokból nem szállíthatnak embereket a költöztető autó hátuljában.

KÉRJEK MEG EGY BARÁTOT, HOGY SEGÍTSEN A KÖLTÖZTETÉSBEN?

Cégünknél a költöztetés egészét mi végezzük el, hiszen költöztetőink profin képzett és felszerelt szakemberek, akik értenek a nehéz tárgyak cipeléséhez és a költöztető gépkocsi felpakolásához. A munka nem hivatásos költöztetőkkel megnehezíti a dolgunkat és lelassítja a munka menetét.

VANNAK TÁRGYAK AMIKET NEM TUDNAK SZÁLLÍTANI?

Vállalkozásunk úgyanúgy mint a többi engedéllyel rendelkező költöztetéssel foglalkozó cég nem szállít veszélyes vagy gyúlékony tárgyakat, mint például propán tartály, lőfegyver, rendkívűl értékes festmény. Ezek a tárgyak a furgonban hő hatására felrobbanhatnak vagy meggyulladhatnak. Ezek mellett nem szállítunk pénzt és állatot.

ZONGORA ÉS PÁNCÉLSZEKRÉNY SZÁLLÍTÁSÁVAL FOGLALKOZNAK?

Igen, a nehéz és nagy terjedelmű tárgyak, mint a zongora és a páncélszekrény szállításával is foglalkozunk. Van néhány kollegánk akik kifejezetten az ilyen különlegesen nagy és nehéz tárgyak szállításával foglalkoznak, így maximálisan biztonságban tudhatja féltett tárgyait.

BIZTOSÍTANAK TÁROLÁSI LEHETŐSÉGET A BÚTOROK SZÁMÁRA?

Igen! Mind a kiindulási, mind a rendeltetési helyen. Kedvezményes raktározási árakat kínálunk a szállítandó tárgyakra.

MI TÖRTÉNIK HA BALESET KÖVETKEZIK BE AZ ÚTON KÖLTÖZTETÉS KÖZBEN?

A költöztetés Budapest környékén igen jelentős forgalomban zajlik, de a bekövetkező autóbalesetek nagyon ritkák. Amennyiben mégis megtörténne baj, a baleset miatt elveszített időért Önnek nem számolunk fel díjat. Ellenőrizzük, hogy bármely szállított tárgy megsérült e. Ha mégis bármi megsérülne, akkor cseréljük vagy visszaállítjuk eredeti állapotukba. Amennyiben ez nem lehetséges a biztosításunk fedezi a károkat.
Balesetek történnek, de továbbra is minden tőlünk telhetőt megteszünk annak érdekében, hogy elkerüljük az ilyen eseteket.

KÖLTÖZTETÉS ALATT JELEN KELL LENNEM?

Amennyiben előre pontosan egyeztettünk az elszállítandó holmikról, továbbá pontosan megadta, hogy az új otthonában mely bútort hova kell rakni és felcímkézte a dobozokat, abban az esetben nem szükséges jelen lenni a költöztetés folyamán.

A WEBOLDALON SZEREPLŐ ÁRAK A VALÓSÁGNAK MEGFELELNEK?

Az oldalunkon feltüntetett árak teljes egészében a valóságot tükrözik. Egyébként kérésre, mindenkinek személyre szabott árat adunk és azon garantáltan nem változtatunk semmilyen esetben sem.

A SZOLGÁLTATÁSAIK ÁRAI TARTALMAZZÁK AZ ÁFA-T?

Alanyi adómentes számlát adunk. A feltüntetett árakat semmilyen plusz költésg nem terheli.

Csomagolás a költöztetés során


MI TÖRTÉNIK HA NEM SIKERÜL BECSOMAGOLNOM A DOLGAIMAT A KÖLTÖZTETÉSIG?

Abban az esetben ha úgy látja, hogy nem fog végezni a becsomagolással a költöztetés napjáig, akkor a legfontosabb, hogy szóljon nekünk olyan hamar, amilyen hamar csak lehetséges. Munkatársaink ezután pedig önnel megbeszélik, hogy becsomagolják e ők maguk, vagy eltoljuk a költöztetés napját, amennyiben ez önnek is megfelel.

VÁLLALNAK KÖLTÖZTETÉST TELJES CSOMAGOLÁSI SZOLGÁLTATÁSSAL IS?

Természetesen vállalunk. Ez gyakori kérés, főleg külföldi költöztetés alkalmával. Tapasztalt költöztettő munkatársainknak alapfeladat a csomagolás.

MILYEN TANÁCSOT ADNA A CSOMAGOLÁS TEKINTETÉBEN?

 • A biztosítási szabályoknak megfelelően a költöztető társaságok nem szállítanak gyúlékony anyagokat.
 • A kerti szerszámokat, a fűnyírót meg kell tisztítani a berakodás elött.
 • Szerelje le a berendezést és szerelvényeket, amelyeket magával kíván venni.
 • A mosógépet, a mosogatógépet és a tűzhelyet a költözés előtti napon kösse le a vízvezetékről, illetve a gázvezetékről. A mosógép dobjait konzolokkal rögzítse a lehetséges sérülések elkerülése érdekében. A hűtőszekrényeket és fagyasztókat mosószerrel kell lemosni és alaposan kiszárítani. Ha a fenti elemek bármelyikét nem tisztítják meg és alaposan nem szárítják ki, az esetleges hosszú távú tárolás során penészesedés alakul ki. Mielött a hűtőszekrényt az új otthonában a költöztetés után ismét üzembe helyezné, legalább 8 órán át ne kapcsolja be.


 • HOGYAN BIZTOSÍTJÁK A BÚTORAIM BIZTONSÁGÁT?

  Különleges nyúlékony csomagolóanyag segítségével biztosítjuk bútorai biztonságát. Ez egy nehéz, tiszta műanyag, ami védelmet nyújt bútorainak a költöztetés során.


  Költöztetés Budapest XVI. kerületében ■ bútorszállítás ■ iroda költöztetés ■ tehertaxi Budapest ■ olcsó költöztetés ■ bútorszerelés ■ lakásköltöztetés ■ fuvarozás Budapest


  Kapcsolat

  Pataki Trans
  Cím: 1141 Budapest, Tavasz u. 5.
  Pataki Barnabás: +36 70 621 5415
  E-mail: patakitranskoltoztetes@gmail.com
  költöztetés Magyarország egész területén. költöztetés és lomtalanítás
  Címkék

  KÖLTÖZTETÉS BUDAPEST XVI. KERÜLET BÚTORSZÁLLÍTÁS KÖLTÖZTETÉS OLCSÓN A XVI. KERÜLETBEN FUVAROZÁS