fuvarozás

Fuvarozás Budakalász és környékén !


+36 70 621 5415 - patakitranskoltoztetes@gmail.com
NÉHÁNY SZÓBAN CÉGÜNKRŐL
Cégünk fő profilja a fuvarozás, szállitás és a hozzá szorosan kapcsolódó szolgáltatások Budakalász és környékén. Járműveink kifejezetten bútorszállításra, költöztetésre lettek tervezve, illetve a költöztetéshez nélkülözhetetlen összes eszközzel rendelkeznek. Társaságunk szolgáltatását a megbízhatóság, pontosság, rugalmasság és a ránk bízott értékek megóvása vezérli, melyet középkategóriás árszabással biztosítunk megrendelőink és leendő ügyfeleink részére. Lakások, családi házak, üzletek, irodák teljes körű költöztetése. Bútorok és a lakás berendezéseinek, csomagoknak szakszerű szállítása; körültekintő, gondos, sérülésmentes költöztetés, értékeit a Generali Providencia biztosítottuk.


Rólunk írták
fuvarozás
Budakalász fuvarozás
MIÉRT MINKET VÁLASSZON ?
A Pataki Trans fuvarozó cég több mint 10 év tapasztalattal vállal magas színvonalú költöztetést magánszemélyeknek és vállalkozásoknak Budakalász és környékén. Ez idő alatt nagy gyakorlatot szereztünk bútorszállítás, fuvarozás és költöztetés terén, melyet igyekszünk minden munkánk alkalmával tovább kamatoztatni. Szerénytelenség nélkül mondhatjuk, hogy országunk egyik legmegbízhatóbb fuvarozó cége vagyunk, melyet ügyfeleink visszajelzései is bizonyítanak. Nagyon tapasztalt csapatunk megóvja önt a költözés stresszétől azáltal, hogy egy személyre szabott és hatékony költöztetés tervet készít és hajt végre, amely minden részletre kiterjed. Akár egy jól megtermett páncélszekrény vagy egy értékes antik tárgy szállítását bízza ránk, ha az ön számára értékes, akkor nekünk is rendkívűl fontos.

Munkatársaink a vállalkozás egyik legjobbjai !
- Egy teljes körű szolgáltatást nyújtó költöztető cég vagyunk, amely az ügyfelek igényeihez igazodik.
- Mi vagyunk, akik szakértői tanácsokat, életképes lehetőségeket és állásfoglalásokat nyújtanak a költöztetés minden aspektusára.
- Nem számlázunk ki meg sem történt vagy felesleges szolgáltatásokat, nálunk nincsenek rejtett költségek !
- Elkötelezettek vagyunk azért, hogy ügyfeleink számára a legmagasabb szintű szolgáltatást biztosítsuk csapatunkkal, legyen szó költöztetés, bútorszállítás vagy akár fuvarozás szolgáltatásról.
- Büszkeséggel tölt el, hogy költöztető vállakozásunk családi tulajdonban lévő és üzemeltetett cég.


Tippek költözködéshez


SZOLGÁLTATÁSOK


fuvarozó cég Budakalászon

Fuvarozás Budakalászon

Lakások és családi házak teljes körű költöztetése elsősorban Budakalász és környékén, de vállaljuk az ország egész területén. Kérésre személyre szabott árajánlatot adunk, amely tartalmazza a teljes költséget (a km díjat is). Bútorok és a lakás berendezéseinek, csomagoknak szakszerű szállítása, igény szerint csomagolással és bútorszereléssel állunk az Önök rendelkezésére.
lomtalanítás

Áruszállítás

Raklapos és darabos áruszállítást, továbbá bútor és építőanyag áruházakból házhozszállítását vállaljuk! Megrendelőinknek személyre szabott árajánlatot adunk!
költöztetés budapest

Teherfuvarozás

A szállítmány minőségéért és mennyiségiért is felelősséget vállalunk. A termékek szállítása történhet telephelyek között, de közvetlenül a megrendelő is lehet a célállomás. A szállítandó terméke lehet ömlesztett áru, lakberendezési tárgy vagy akár sitt is.


ÁRAINK

A feltüntetett fuvarozás / bútorszállítás árak Budakalász és környékén érvényesek.


Ezen kívül 130 Ft/km díjat számolunk fel.

Költöztetés esetén minimum 2 óra kiszámlázásra kerül. Alapdíj: +1 óra. Árainkat ÁFA nem terheli, alanyi adómentes költöztető cég vagyunk.

Minden 100kg-ot meghaladó tárgy esetén egyedi díjszabás van érvényben.


Árajánlat kéréseköltöztetés
áruszállítás

fuvarozó cég Budakalász
fuvarozás Budakalász


Épületen belüli rakodás esetén (tehát tehergépkocsi nélkül csak rakodás) az ár: 2500 Ft/Óra/Fő
Minimum 4 óra minden esetben fizetendő !
Nincs hétvégi- és emeleti felár !

Fuvaros Budakalász Fuvarozás Teherfuvarozás Fuvarozó cég Budakalász Fuvarozás árak

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Mennyi az esélye annak, hogy a fuvarozás és rakodás során a szállítandó tárgy megsérül?


Sajnos sérülések a legnagyobb elővigyázatosság mellett is előfordulhatnak a fuvarozás ideje alatt. 10 éves tapasztalattal a hátam mögött azonban elmondhatom, hogy ezek előfordulása nagyon ritka. Ha viszont egy fuvarozás során esetleg mégis megsérülne bármilyen tárgya, azt biztosítónk segítségével megoldjuk.

Az év mely időpontjaiban dolgoznak?


Csapatunk az év minden napján, egész nap készen áll arra, hogy segítsen önnek, a fuvarozás elvégzésében. Ebbe beletartoznak a hétvégék, és az ünnepnapok is, az ön igényeihez igazodva, hiszen számunkra az ügyfél elégedettsége a legfontosabb.

A fuvarozásra kiszemelt nap előtt mennyivel érdemes szólni önöknek?


Bár nincsen megszabva, hogy hány nappal a fuvarozási munka előtt kell szólni nekünk, de mi azt kérjük ügyfeleinket, hogy ha lehet, akkor legalább egy, de inkább két nappal a kiszemelt időpont előtt legyenek szívesek szólni nekünk.

Mit nem szállítanak el?


Mivel nagyon komoly előírások vonatkoznak, arra, hogy mit nem fuvarozhatunk, ezért mint minden más fuvarozó cég, így mi sem szállíthatunk gyúlékony, esetleg veszélyes tárgyakat, mint például lőfegyvert vagy propán tartályt.

Sérülékeny tárgy esetén tesznek valamit annak védelme érdekében?


Ha egy tárgy, mint például egy bútor esetén fennáll a sérülés veszélye, az esetben mindenképpen becsomagoljuk azt védőfóliával, ezzel is csökkentve a sérülések esélyét.


Kapcsolat

Pataki Trans
Cím: 2096 Budakalász, Határ u. 10.
Pataki Barnabás: +36 70 621 5415
E-mail: patakitranskoltoztetes@gmail.com
fuvarozás fuvarozás
Címkék

FUVAROZÁS BUDAKALÁSZ FUVAROZÓ CÉG BUDAKALÁSZ TEHERFUVAROZÁS FUVAROS BUDAKALÁSZ