költöztető cég Gyöngyösön
Költöztetés Gyöngyös és környékén !
70-621-5415 / patakitranskoltoztetes@gmail.com


RÓLUNK

Cégünk költöztetéssel és bútorszállitással foglalkozik Gyöngyös és környékén. Járműveink kifejezetten bútorszállításra, költöztetésre lettek tervezve, illetve a költöztetéshez nélkülözhetetlen összes eszközzel rendelkeznek. Társaságunk szolgáltatását a megbízhatóság, pontosság, rugalmasság és a ránk bízott értékek megóvása vezérli, melyet középkategóriás árszabással biztosítunk megrendelőink és leendő ügyfeleink részére. Lakások, családi házak, üzletek, irodák teljes körű költöztetése. Vállaljuk bútorok és a lakás berendezéseinek, csomagoknak szakszerű szállítását, körültekintő, gondos, sérülésmentes költöztetést. Értékeit a Generali Providencia biztosítottuk.


Rólunk írták

költöztetés fuvarozás Gyöngyös


SZOLGÁLTATÁSOK


költöztető cég Gyöngyös

Költöztetés Gyöngyösön

Lakások és családi házak teljes körű költöztetése elsősorban Gyöngyös és környékén, de vállaljuk az ország egész területén. Kérésre személyre szabott árajánlatot adunk, amely tartalmazza a teljes költséget (a km díjat is). Bútorok és a lakás berendezéseinek, csomagoknak szakszerű szállítása, igény szerint csomagolással és bútorszereléssel állunk az Önök rendelkezésére.
lomtalanítás fuvarozás

Áruszállítás Fuvarozás

Raklapos és darabos áruszállítást, fuvarozást, továbbá bútor és építőanyag áruházakból való házhozszállítását vállaljuk! Megrendelőinknek személyre szabott árajánlatot adunk!
költöztetés budapest

Iroda költöztetés

Vállaljuk irodák/üzletek teljes körű költöztetését, átrendezését, dobozolását (dobozokat biztosítunk). Egyedi igényekkel is állunk rendelkezésükre, megbízható és szakértő csapatunkkal.


ÁRAINK

A feltüntetett költöztetés / bútorszállítás árak Gyöngyös és környékén érvényesek. Ezen kívül 130 Ft/km díjat számolunk fel.

Költöztetés esetén minimum 2 óra és minden megkezdett óra kiszámlázásra kerül. Alapdíj: +1 óra. Áraink nettó árak.

Fuvarozás esetén egyedi díjak, megállapodás szerint.


Árajánlat kéréseköltöztetés
áruszállítás

költöztető cég Gyöngyös
költöztetés Gyöngyös


Épületen belüli rakodás esetén (tehát tehergépkocsi nélkül csak rakodás) az ár: 2500 Ft/Óra/Fő
Minimum 4 óra minden esetben fizetendő !
Nincs hétvégi- és emeleti felár !

Egy egyszerű példa: Ha Önnek egy átlagosan berendezett két szobás lakása van és a költözés időtartama 2 fővel 4 óra: 4x8.000.Ft=32.000.Ft + 1 óra alapdíj.
Nálunk nincsenek rejtett költségek!Kapcsolat

Pataki Trans
Cím: 2131 Göd
Pataki Barnabás: +36 70 621 5415
E-mail: patakitranskoltoztetes@gmail.com

költöztetés bútorszállítás költöztetés


Címkék

KÖLTÖZTETÉS GYÖNGYÖS FUVAROZÁS GYÖNGYÖS KÖLTÖZTETŐ CÉG BÚTORSZÁLLÍTÁS